Muut kurssit

Käytännön projektijohtamisen valmennukset antavat eväitä tehokkaaseen projektien läpivientiin ja kommunikaatiotaitoihin projektityöskentelyssä. Kurssit soveltuvat erityisen hyvin yrityskohtaisiksi toteutuksiksi, jolloin valmentaja tulee yrityksenne tiloihin pitämään valmennuksen valitsemallenne ryhmälle tai tiimille. Kysy yrityskohtaista toteutusta: info@wakaru.fi

Johda projektitiimisi parempiin tuloksiin

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi projektipäällikön johtamisroolin kulmakivet. Olemme valikoineet sisällön lähes 20 vuoden aikana sadoissa valmennustilaisuuksissa esiin nousseiden johtamisen onnistumisten ja kipukohtien perusteella.

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on käsitys johtajuuden osa-alueista projekteissa. Kurssilla harjoitellaan käytännössä tärkeimpiä johtamistaitoja. Osallistujat oppivat myös hyödyntämään ihmisten erilaisuutta projektitiimin voimavarana.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu projektipäälliköille, projektin omistajille, tiiminvetäjille sekä kaikille, joiden toimenkuvaan kuuluu ihmisten johtaminen tai ihmisiin vaikuttaminen projekteissa.

Opetuskieli

Kurssikieli on suomi, mutta ennakkotehtävänä täytetään englanninkielinen Belbin-tiimirooliarvio.

Tehokas viestintä ja vuorovaikutus projektin voimavarana

 

Huono kommunikointi on vuodesta toiseen kestosuosikki, kun etsitään syitä merkittävien projektien epäonnistumiseen. Viestintä on helppo syntipukki, mutta myös aidosti haastava osaamisalue, johon vain harva projektipäällikkö on saanut koulutusta.

Viestintä on muutakin kuin informointia. Se on projektin voimavara, jota pitää johtaa kuin mitä tahansa projektin resurssia. Jokainen projekti on myös ainutkertainen viestintäverkosto. Tämän takia jokaisen projektin viestintä on suunniteltava erikseen. Suunniteltaessa tärkeimpiä ja usein unohdettuja ovat miksi- ja mitä-kysymykset, unohtamatta kuitenkaan kanavavalintoja ja kohderyhmäanalyysiä.

Tule kuulemaan, miten projektipäällikkö voi hyötyä yhteisöviestinnän opeista ja menetelmistä. Saat käytännön työkaluja ja vinkkejä tehokkaampaan projektitoimintaan.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu projektipäälliköille ja projekteissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää viestintävalmiuksiaan.

Projektijohtamisen päävalmentaja Aaro Ollikaisella on pitkä kokemus projektijohtamisen valmentamisesta ja konsultoinnista. Hän on kirjoittanut ihmisten johtamisesta projekteissa bisnesromaanin Avain – muutosprojektista menestys.

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen valmennuksistamme?