Osaamispolut

Menestyvän strategian toteuttamiseen tarvitaan monipuolista osaamista, joka rakentuu vahvasta substanssiosaamisesta sekä mahdollistavista taidoista. Olemme rakentaneet monipuoliset ja kattavat osaamispolut, jonka askeleet löydät Oppia.fi:n tarjoamasta.

Osaamispolut tarjoavat laajat sertifioivat valmennukset sekä niitä vastaavat avoimet valmennuskokonaisuudet, käytännölliset lyhytkurssit, elearningit, videokirjastot ja ammattitapahtumat.

Osaamispolut eri rooleihin

Olemme rakentaneet osaamispolut eri rooleihin, jotka tukevat organisaatioita kilpailukyvyn ylläpitämisessä, organisaation ja yksilöiden kasvumatkassa sekä liiketoiminnan muutoksessa. Polkumme sisältävät osaamisen kehittämisen askeleet niin substanssiin kuin mahdollistaviin taitoihin.

Valikoimassamme olevat osaamispolut

Valitse sopivat askeleet ja painota asioita, jotka edistävät yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista. Kehitä osaamistasi monimuotoisesti erilaisilla valmennuksilla. Voit hyödyntää osaamispolkuja myös roolikohtaisissa urapoluissa.

Osaamispolun kesto vaihtelee valittujen moduulien mukaisesti. Kaikki moduulit on mahdollista toteuttaa lähi-, etä- tai hybridimallilla. 

Suunnitellaan yhdessä osaamispolku

Wakarun luomat osaamispolut on räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Katsotaan tarpeisiinne sopivat askeleet ja osaamispolut. Varaa aika ja pyydä tarjous!

Haluatko tarjouksen tai lisätietoa osaamispoluistamme?