Ketterät menetelmät

Ketterät menetelmät auttavat organisaatiotasi tehostamaan toimintaansa ja pysymään nopeasti muuttuvan maailman mukana. Alkujaan ohjelmistokehityksen tueksi luodut ketterät toimintatavat on opittu näkemään kiistatta hyödyllisinä myös muilla alueilla, kuten projektijohtamisessa ja erilaisten liiketoiminnan hankkeiden läpiviennissä.

Perinteisesti projektinhallinnassa projekti nähdään jonona tehtäviä, joissa siirrytään aina seuraavaan vaiheeseen kun edellinen vaihe on valmistunut. Ketterän projektinhallinnan kantava ajatus on, että projektissa tuotetaan toimituskelpoista materiaalia jatkuvalla syötöllä.

Ketterät menetelmät sopivat kaikille

Ketterä projektinhallinta perustuu asioiden priorisointiin ja turhan työn poistamiseen. Vaikka Agile nähdään perinteisesti ohjelmistotalojen toimintamallina, kannattaa sitä käyttää lähestymistapana mihin tahansa projektin tai tiimin hallintaan, kun halutaan tuottaa loppuasiakkaalle maksimaalista hyötyä.

Wakarun kokeneilla ketterien menetelmien kouluttajilla on vuosien kokemus asiantuntijatyöstä, valmentamisesta ja konsultoinnista niin palveluiden ketterässä johtamisessa kun projektitiimien agile-työskentelyssä.

Sinua voisi kiinnostaa myös

DevOps ja SRE – lue lisää täältä

Tutustu myös osaamispolkuihimme

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen ketterien menetelmien valmennuksistamme?