Kokonaisarkkitehdin osaamispolku

Menestyvään kokonaisarkkitehtuurin toteuttamiseen tarvitaan monipuolista osaamista, joka rakentuu vahvasta substanssiosaamisesta sekä mahdollistavista taidoista. Wakarun kokonaisarkkitehdin polku on kattava kokonaisuus, joka sisältää monipuolisesti osaamisen kehittämisen elementit.

Valitse sopivat askeleet ja painota asioita, jotka edistävät yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista. Kehitä osaamistasi monimuotoisesti erilaisilla valmennuksilla, tapahtumilla, verkkokursseilla ja videokirjastoilla. Voit hyödyntää osaamispolkuja myös roolikohtaisissa urasuunnitelmissa.

Esimerkki kokonaisarkkitehdin polusta

Kuvasta löydät esimerkin kokonaisarkkitehdin polusta. Osaamispolku on räätälöitävissä organisaation ja tiimien tarpeisiin. Kysy lisää!

Suunnitellaan yhdessä osaamispolku

Wakarun luomat osaamispolut on räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Katsotaan tarpeisiinne sopivat askeleet ja osaamispolut. Varaa aika ja pyydä tarjous!

Kokonaisarkkitehdin askeleet Oppiassa

Olemme rakentaneet kattavan kokonaisarkkitehdin polun, jonka askeleet löydät Oppia.fi:n tarjoamasta. Osaamispolku tarjoaa laajat sertifioivat valmennukset sekä niitä vastaavat avoimet valmennuskokonaisuudet, käytännölliset lyhytkurssit, elearningit, videokirjastot ja tapahtumat.

Tutustu sivuiltamme kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen tästä ja lisää löydät Oppiasta. Meillä on tarjota osaamispolulle kattavat askeleet osaamisen kehittämiseen.​​

Tutustu osaamispolkuihin

Haluatko tarjouksen tai lisätietoa osaamispoluistamme?

Osaamiskartoitus

Tiedätkö, millaista osaamista tarvitsette menestyäksenne jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla?

Lue asiakastarina osaamiskartoituksesta