Palvelujohtamisen osaamispolku

Menestyvän palvelustrategian toteuttamiseen tarvitaan monipuolista osaamista, joka rakentuu vahvasta palvelunhallinnan ja palvelujohtamisen substanssiosaamisesta sekä monipuolisista mahdollistavista taidoista. Wakarun palvelujohtamisen osaamispolku on kattava kokonaisuus, joka sisältää monipuolisesti osaamisen kehittämisen elementit.

Valitse sopivat askeleet ja painota asioita, jotka edistävät yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista. Kehitä osaamistasi monimuotoisesti erilaisilla valmennuksilla, tapahtumilla, verkkokursseilla ja videokirjastoilla. Voit hyödyntää osaamispolkuja myös roolikohtaisissa urasuunnitelmissa.

Esimerkki palvelujohtamisen osaamispolusta

Kuvassa on esimerkki palvelujohtamisen osaamispolusta. Osaamispolku on räätälöitävissä organisaation ja tiimien tarpeisiin. Kysy lisää!

Suunnitellaan yhdessä osaamispolku

Wakarun luomat osaamispolut on räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Katsotaan tarpeisiinne sopivat askeleet ja osaamispolut. Varaa aika ja pyydä tarjous!

Palvelujohtamisen askeleet Oppiassa

Olemme rakentaneet kattavan palvelujohtamisen osaamispolun, jonka askeleet löydät Oppia.fi:n tarjoamasta. Osaamispolku tarjoaa laajat sertifioivat valmennukset sekä niitä vastaavat avoimet valmennuskokonaisuudet, käytännölliset lyhytkurssit, elearningit, videokirjastot ja tapahtumat.

Tutustu sivuiltamme palvelujohtamisen osaamisen kehittämiseen tästä ja lisää löydät Oppiasta. Meillä on tarjota osaamispolulle kattavat askeleet osaamisen kehittämiseen.​​

ITIL 4 -osaamispolku

Tutustu monipuoliseen ITIL 4 -osaamispolun jatkokursseihin tästä.​

Tutustu osaamispolkuihin

Haluatko tarjouksen tai lisätietoa osaamispoluistamme?
Konsultoinnin palvelut

Meiltä saat tueksesi ammattilaiset, jotka auttavat viemään parhaimmat käytännöt osaksi arkea. Lisäksi löydät kauttamme osaajat lyhyisiin kuin pidempiin projekteihin.

Osaamiskartoitus

Tiedätkö, millaista osaamista tarvitsette menestyäksenne jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla?

Lue asiakastarina osaamiskartoituksesta