Projektijohtaminen

Neljännen teollisen vallankumouksen myötä projektijohtaminen roolina organisaatioissa kasvaa entisestään. Perinteisesti projekteilla on totuttu ymmärtämään esimerkiksi suuria rakennus- tai infrastruktuurihankkeita ja ICT-investointeja.

Suurin osa asiantuntijatyöstä tehdään kuitenkin jo etupäässä kehitys- ja asiakastoimitusprojekteina. Perinteisestä tuotantomaailmasta kotoisin olevien projektijohtamisen oppien tuominen luovaan asiantuntijatyöhön ei ole mutkatonta. Projektien vetämisen tavan tulee muuttua. Projekteihin kohdistuu entistä suurempia vaatimuksia. Ne pitää toteuttaa nopeasti, joustavasti, kustannustehokkaasti ja niin että tulokset ovat laadukkaita.

Osaamisen kehittäminen

Wakaru tarjoaa vuosien kokemuksella nykyaikaisen projektijohtamisen parhaiden käytäntöjen valmennus- ja konsultointipalveluja liiketoiminnan jatkuvan parantamisen ja henkilöstön osaamisen kehittämisen tueksi. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio, Accredited Training Organisation (ATO).

Löydät valikoimastamme keskeiset projektinhallinnan ja projektijohtamisen viitekehykset ja parhaat käytännöt, kuten PRINCE2, IPMA C ja P3.express sekä syventävät valmennukset. Valmennamme myös ketteriin menetelmiin ja hybridimalleihin projektitoiminnassa. Tarjonnastamme löytyy valmennukset ketteriin menetelmiin projekteissa PRINCE2 Agileen, Scrumiin ja tuoteomistajuuteen.

Olemme rakentaneet myös kattavat osaamispolut eri roolehin. Tutustu osaamispolkuihimme!

Meiltä saat tukea monipuolisesti projektinhallintaan ja projektijohtamiseen. Tutustu myös konsultointi- ja henkilövuokrauspalveluihimme.

#1 Osaamisen kehittämisen ykkösvalinta

Haluatko lisätietoja projektiosaamisen polusta ja valmennuksistamme?

Kysy tarjous yrityskohtaisesta valmennuksesta.

Kaipaatko apua projektijohtamiseen?

Me autamme.