Palvelujohtaminen

IT-palvelujohtaminen on liiketoimintaa tukevien IT-palveluiden strategista suunnittelua, kehittämistä, käyttöönottoa, tuottamista ja palveluiden jatkuvaa parantamista aktiivisessa yhteistyössä kuluttajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Kuluneena vuosikymmenenä IT on noussut tukifunktion asemasta liiketoiminnan keskiöön toiminnan mahdollistajaksi. Tänä päivänä alalla kuin alalla IT-palvelujohtaminen ja tiimien työ ovat keskeisiä yrityksen liiketoiminnan tehokkuudelle sekä uusien liiketoimintamallien kehittämiselle.

Muutos on tuonut IT-johdolle ja palvelujohtamisen ammattilaisille uusia haasteita:

  • Tuottaa arvoa kaikille sidosryhmille
  • IT-päälliköiden ja -johtajien on varmistettava, että heidän palvelunsa voivat kehittyä ulkoisen paineen alla, pysyen samalla vakaina, vikasietoisina ja vaatimusten mukaisina.
  • Palvelunhallinnan ammattilaisten taas on varmistettava, että heidän toimintatapansa ja tiimirakenteensa toimivat tulevaisuudessakin paineen keskellä.

Wakaru tarjoaa vuosien kokemuksella IT-palvelujohtamisen parhaiden käytäntöjen valmennus- ja konsultointipalveluja palveluiden jatkuvan parantamisen ja henkilöstön osaamisen kehittämisen tueksi. Järjestämme useita palvelujohtamisen asiantuntijatapahtumia joka vuosi. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio, Accredited Training Organisation (ATO). Lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Suomessa palvelujohtamista on edistänyt voimakkaasti Suomen itSMF-yhdistys ja sen toiminnasta löydät lisätietoja osoitteesta www.itsmf.fi.

Wakaru osaamisen kehittämisen ykkösvalinta

Tarjoamme palveluita osaamisen kehittämiseen palvelujohtamisen ja palvelunhallinnan parissa. Wakarun valikoimasta löydät kansainvälisesti arvostettujen viitekehyksien sertifiointiin tähtääviä valmennuksia, kuten ITIL®, SIAM™, CASM, USMCOBIT® ja monia muita. Lisäksi löydät valikoimastamme sekä peruskursseja että syventäviä valmennuksia myös suomeksi.

Olemme rakentaneet myös kattavat osaamispolut eri roolehin. Löydät tarjoomastamme monipuolisesti myös osaamisen kehittämisen valikoimaa niin substanssiin kuin mahdollistaviin taitoihin:

Löydät valikoimastamme myös keinot DevOpsiin ja SRE-osaamisen kehittämiseen. Lisäksi jokaisen perustiedot tietoturva ja -suojaan saat haltuun yhdessä päivässä EXIN Information Security Foundationilla – tutustu tästä!

Muihin osaamisen kehittämisen palveluihin ja valmennuksiin voit tutustua täällä. Wakarun tapahtumat ja valmennukset löydät Oppia.fi -verkkokaupasta. Katso tästä lisää!

Meiltä saat tukea monipuolisesti projektinhallintaan ja projektijohtamiseen. Tutustu myös konsultointi- ja henkilövuokrauspalveluihimme.

#1 Osaamisen kehittämisen ykkösvalinta

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen palvelujohtamisen osaamispolusta ja valmennuksistamme?