Palvelujohtaminen

IT-palvelujohtaminen on liiketoimintaa tukevien IT-palveluiden strategista suunnittelua, kehittämistä, käyttöönottoa, tuottamista ja palveluiden jatkuvaa parantamista aktiivisessa yhteistyössä kuluttajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Kuluneena vuosikymmenenä IT on noussut tukifunktion asemasta liiketoiminnan keskiöön toiminnan mahdollistajaksi. Tänä päivänä alalla kuin alalla IT-palvelujohtaminen ja tiimien työ ovat keskeisiä yrityksen liiketoiminnan tehokkuudelle sekä uusien liiketoimintamallien kehittämiselle.

Muutos on tuonut IT-johdolle ja palvelujohtamisen ammattilaisille uusia haasteita:

  • Tuottaa arvoa kaikille sidosryhmille
  • IT-päälliköiden ja -johtajien on varmistettava, että heidän palvelunsa voivat kehittyä ulkoisen paineen alla, pysyen samalla vakaina, vikasietoisina ja vaatimusten mukaisina.
  • Palvelunhallinnan ammattilaisten taas on varmistettava, että heidän toimintatapansa ja tiimirakenteensa toimivat tulevaisuudessakin paineen keskellä.

Wakaru tarjoaa vuosien kokemuksella IT-palvelujohtamisen parhaiden käytäntöjen valmennus- ja konsultointipalveluja palveluiden jatkuvan parantamisen ja henkilöstön osaamisen kehittämisen tueksi. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio, Accredited Training Organisation (ATO). Lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Suomessa palvelujohtamista on edistänyt voimakkaasti Suomen itSMF-yhdistys ja sen toiminnasta löydät lisätietoja osoitteesta www.itsmf.fi.

Osaamisen kehittäminen

Tarjoamme palveluita osaamisen kehittämiseen palvelujohtamisen ja palvelunhallinnan parissa. Wakarun valikoimasta löydät kansainvälisesti arvostettujen viitekehyksien sertifiointiin tähtääviä valmennuksia, kuten ITIL®, SIAM™COBIT®, VeriSM™, CASM, USM ja monia muita. Lisäksi löydät valikoimastamme sekä peruskursseja että syventäviä valmennuksia myös suomeksi. Olemme rakentaneet myös kattavat osaamispolut eri roolehin. Tutustu osaamispolkuihimme!

Täydentävistä valmennuksista löydät:

Löydät valikoimastamme myös tietoturva ja -suojaan keskittyvän EXINin valmennuksen. EXIN Information Security Foundation – tutustu tästä!

Muihin osaamisen kehittämisen palveluihin ja valmennuksiin voit tutustua täällä. Wakarun valmennukset löydät Oppia.fi -verkkokaupasta. Katso tästä lisää! 

Meiltä saat tukea monipuolisesti projektinhallintaan ja projektijohtamiseen. Tutustu myös konsultointi- ja henkilövuokrauspalveluihimme.

#1 Osaamisen kehittämisen ykkösvalinta

Haluatko lisätietoja palvelujohtamisen osaamispolusta ja valmennuksistamme?
Voit myös varata yrityskohtaisen valmennuksen organisaatiosi jäsenille.