Vastuullisuus

Yhteiskuntavastuu on osa Wakarun päivittäistä toimintaa. Toteutamme vastuullisuutta niin luontoa säästämällä kuin hyväntekeväisyyteen osallistumalla.

Yksityisen työmatka-autoilun vähentäminen

Toimistomme ovat sijoitettu siten, että töihin saapuminen on mahdollisimman vaivatonta julkisilla liikennevälineillä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella juna-asemien ja bussipysäkkien läheisyydessä. Myös Wakarun järjestämien koulutusten tilojen valinnassa painotetaan hyviä julkisia kulkuyhteyksiä.

Painetun materiaalin korvaaminen sähköisellä

Luovuimme 10 vuotta sitten painetusta koulutusmateriaalista ja siirryimme käyttämään sähköisiä materiaaleja. Järjestämme vuodessa noin 30 asiantuntijatapahtumaa, joissa preferoimme tiedon jaossa digitaalisuutta, kuten sähköisiä opasteita ja esityksiä sekä puhelinapplikaatioita. Taustamateriaalit toimitetaan osallistujille aina sähköisesti.

Osallistuminen hyväntekeväisyyteen

Osan tapahtumiemme osallistumismaksuista olemme luovuttaneet hyväntekeväisyyteen, mm. Nenäpäiväkeräykseen ja Mannerheimin Lastensuojeluliitolle sekä hyödyntäneet joulumuistamisten sijasta varat yhteiskunnallisen hyvän edistämiseen.

Lisätietoja vastuullisuudesta:
Petri Kultaranta, toimitusjohtaja, Wakaru Oy
040 515 3007