Tapahtumapalvelut

Wakarun Oppia Eventsillä on pitkä kokemus tapahtumatuotannosta! Klikkaa Oppia Eventsin omille sivuille ja tutustu palveluihimme tästä

Wakarun Oppia Events on kokenut tapahtumien järjestäjä. Haluaisitko sinä jakaa asiantuntemustasi ja vahvistaa yrityksesi imagoa, brändiä ja asiakassuhteita?

Meidän osaamiseemme ja ammattitaitoomme voit luottaa, oli sitten kysymyksessä pieni aamiaisseminaari, satojen henkilöiden asiantuntijatapahtuma, asiakastilaisuus tai yrityksen yksityistilaisuus. Tuotamme live- ja virtuaalitapahtumia. Meiltä saat kokeneet tuottajat, sekä tarkoin valitun yhteistyöverkoston tilojen, tarjoilujen sekä videotekniikan osalta. Ammattimaisen tapahtumajärjestäjän avulla suunniteltu ja onnistunut tapahtuma jättää muistijäljen, joka palvelee yrityksesi markkinointia ja myyntiä myös pitkäjänteisesti. 

Järjestämme vuosittain noin 30 eri ammattilaistapahtumaa yhdessä kumppaneidemme ja yhteistyöverkostomme kanssa. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää siitä, millainen kohderyhmä sinua kiinnostaa ja kuinka voimme tarjota lisää potkua liiketoimintaanne.

Tulevat tapahtumat

Tapahtumia tulevaisuuden rakentajille

Suomen ajankohtaisimmat liiketoiminnan kehittämisen tapahtumat. Innostu, oivalla ja opi uutta asiantuntijatapahtumissamme! Tapahtumaliput myy Oppia.fi-verkkokauppa. Katso kaikki tapahtumat tästä.

  • Service Management Day 2024
  • Service North Nordics - SIAM
  • 3PMO-tapahtuma 5.6.2024
  • Projektipäivät 17.-18.9.2024
Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tapahtumista:

Kaipaako tapahtumasi toteuttajaa?

Kysy lisää ja katsotaan yhdessä teille parhaiten sopiva malli!

Asiakkaidemme kokemuksia

Kumppaniemme kokemuksia

”Asiakaspalvelupäivä oli inspiroiva ja antoisa tapahtuma, joka tarjosi uusia ajatuksia sekä verkostoitumista toisten alan ammattilaisten kanssa.

Meidän First Goalin porukan ständillä kävi myös vilinä. Kävimme mielenkiintoisia keskusteluja niin asiakaspalvelun kehittämisen haasteista kuin siitä, miten asiakaspalvelusta tehdään organisaation kilpailuetu.”

Marko Saha
Liiketoiminta-arkkitehti

Haluatko näkyvyyttä tapahtumissa?

Kysy lisää ja katsotaan yhdessä teille parhaiten sopiva malli!