Simulaatiopelit

Voiko pelaamalla oppia? Voi. Ja jopa ehkä parhaiten.

Hyötypelit, eli englanniksi serious games, ovat pelejä, jotka on suunniteltu pääasiassa jotakin muuta kuin viihdekäyttöä varten. Tunnetuimpia hyötypelien muotoja ovat oppimispelit. Hyötypelejä voidaan käyttää myös muun muassa tiedottamiseen, mainostamiseen, henkilöstön kouluttamiseen sekä tuotannon suunnitteluun ja kehitykseen.

Hyötypeleissä käyttäjän mielenkiinto vangitaan viihteellisyyden avulla ja käyttäjälle tarjotaan viihteelliseksi verhottua tietoa. Pelejä käytetään lisääntyvässä määrin ei-viihteellisiin tarkoituksiin, koska niillä on immersiivisyytensä ja simulointikykynsä vuoksi enemmän keinoja osallistuttaa ja inspiroida osallistujia.  Teollisuudessa ja tutkimuksessa hyötypelejä käytetään usein simuloimaan ja kuvaamaan asioita, joita olisi liian kallista tai vaarallista testata todellisuudessa.

Wakaru kouluttaa useita simulaatiopelejä, joissa tiimisi voi hauskalla, hyödyllisellä ja turvallisella tavalla kokeilla, epäonnistua ja onnistua.

Haluatko lisätietoja ja tarjouksen simulaatiopelistä?

Asiakkaidemme kokemuksia

”Pelisimulaatio oli huikea kokemus. Kokonaisuus oli monipuolinen ja rakentui mielenkiintoisen Apollo 13 -teeman ympärille.

Sekä valmennus että pelisimulaatio avasivat ja havainnollisti asioita hyvin. Kokemukset ovat olleet hyvin positiivisia.”

– 2MIT Oy

Lue koko asiakastarina