Esihenkilön osaamispolku

Menestyäkseen esihenkilötyössä tarvitaan monipuolista osaamista, joka rakentuu vahvasta substanssiosaamisesta sekä monipuolisista täydentävistä taidoista. 

Valitse sopivat askeleet ja painota asioita, jotka edistävät yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista. Kehitä osaamistasi monimuotoisesti erilaisilla valmennuksilla. Voit hyödyntää osaamispolkuja myös roolikohtaisissa urapoluissa.

Esihenkilön osaamispolun tavoitteena tukea esihenkilöiden tasalaatuista toimintaa organisaatiossa, sujuvoittaa muutoshankkeita ja lisätä organisaation toimintakykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. 

Osaamispolun askeleet ovat asiakkaan valittavissa, ja sisällöissä suositellaan painotettavasti asioita, jotka ovat merkityksellisiä strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Osaamispolun kesto vaihtelee valittujen moduulien mukaisesti. Tyypillinen kesto on 5–8 pv. Kaikki moduulit on mahdollista toteuttaa lähi-, etä- tai hybridimallilla. 

Työpajaosuuksia suosittelemme lähivalmennuksina, sillä ne ovat keskustelevia ja osallistavia kokonaisuuksia, joissa pureudutaan toimintatapoihin oikeassa organisaation arjessa.

Esihenkilön osaamispolun askeleet Oppiassa

Olemme rakentaneet kattavan esihenkilön osaamispolun, jonka askeleet löydät Oppia.fi:n tarjoamasta. Löydät Oppiasta suoraan valikoidut Osaamispolku-tuotepaketit, minkä lisäksi voit lisätä valmennuksia ja videokirjastoja.​​​​

Tutustu osaamispolkuihin

Valikoimassamme olevat osaamispolut:

Haluatko lisätietoa osaamispoluistamme?