Esihenkilön osaamispolku

Menestyäkseen esihenkilötyössä tarvitaan monipuolista osaamista, joka rakentuu vahvasta substanssiosaamisesta sekä monipuolisista mahdollistavista taidoista.

Valitse sopivat askeleet ja painota asioita, jotka edistävät yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista. Kehitä osaamistasi monimuotoisesti erilaisilla valmennuksilla, tapahtumilla, verkkokursseilla ja videokirjastoilla. Voit hyödyntää osaamispolkuja myös roolikohtaisissa urasuunnitelmissa.

Esihenkilön osaamispolun tavoitteena tukea esihenkilöiden tasalaatuista toimintaa organisaatiossa, sujuvoittaa muutoshankkeita ja lisätä organisaation toimintakykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. 

Osaamispolun askeleet ovat asiakkaan valittavissa, ja sisällöissä suositellaan painotettavasti asioita, jotka ovat merkityksellisiä strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Osaamispolun kesto vaihtelee valittujen moduulien mukaisesti. Tyypillinen kesto on 5–8 pv. Kaikki moduulit on mahdollista toteuttaa lähi-, etä- tai hybridimallilla. 

Työpajaosuuksia suosittelemme lähivalmennuksina, sillä ne ovat keskustelevia ja osallistavia kokonaisuuksia, joissa pureudutaan toimintatapoihin oikeassa organisaation arjessa.

Esimerkki esihenkilön osaamispolusta

Kuvassa näet yhden esimerkin esihenkilön osaamispolusta. Osaamispolku on räätälöitävissä organisaation ja tiimien tarpeisiin. Kysy lisää!

Suunnitellaan yhdessä osaamispolku

Wakarun luomat osaamispolut on räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Katsotaan tarpeisiinne sopivat askeleet ja osaamispolut. Varaa aika ja pyydä tarjous!

Esihenkilön osaamispolun askeleet Oppiassa

Olemme rakentaneet kattavan esihenkilön osaamispolun, jonka askeleet löydät Oppia.fi:n tarjoamasta, minkä lisäksi voit lisätä valmennuksia ja videokirjastoja.​​​​

Katso poiminnat johtamisen ja esihenkilötyön kehittämiseen Oppia.fi -verkkokaupassa

Tutustu osaamispolkuihin

Haluatko tarjouksen tai lisätietoa osaamispoluistamme?

Osaamiskartoitus

Tiedätkö, millaista osaamista tarvitsette menestyäksenne jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla?

Lue asiakastarina osaamiskartoituksesta