Yrityskohtaiset valmennukset

Kaikki Wakarun valmennuspalvelut ovat saatavilla luokkakurssien lisäksi yrityskohtaisina valmennuksina. Tällöin sertifioitu valmentajamme pitää sovitun valmennuksen, sovittuna ajankohtana, sovitulle ryhmälle. Kaikki kurssimme ovat saatavilla myös etävalmennuksina.

Osaamisen kehittäminen ja sen mahdollistaminen kasvattavat työntekijöiden osaamista, motivoivat, lisäävät me-henkeä ja onnistuvat joustavasti ilman ennalta aikataulutettuja kurssipäiviä.

Henkilöstön osaaminen on yrityksen kilpailuetu

Työelämä kehittyy jatkuvasti. Digitalisaatiolla on vaikutus kaikkiin työtehtäviin. Siksi koulutuksessa hankittu pätevyys ei useinkaan kanna läpi työuran, vaan on tärkeää kehittää henkilöstön osaamista jatkuvasti. Nykyaikaiset, ketterät projektijohtamisen ja palvelujohtamisen käytännöt tehostavat organisaation työn tuottavuutta, henkilöstön hyvinvointia ja loppuasiakkaan tyytyväisyyttä.

Yrityksen maine henkilöstön osaamisen kehittäjänä on positiivinen viesti työmarkkinoilla

Mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan työn lomassa on selkeä kilpailuetu, kun potentiaalinen ammattilainen valitsee tulevaa työpaikkaansa. Parhaista ammattilaisista kilpailtaessa on varmistettava, että yritys tarjoaa osaajilleen parhaat mahdolliset puitteet työssä kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Yrityksen maine osaamiseen panostavana työnantajana on merkittävä viesti työnhakijoille: tänne kannattaa tulla, sillä täällä voi oikeasti kehittyä. Nykyisiä työntekijöitä maine puolestaan kannustaa ylläpitämään osaamistaan: haluan edetä urallani juuri tässä yrityksessä, sen takia kehitän aktiivisesti omaa osaamistani. Osaamisen uudistamiseen panostaminen on  kaikkien etu.

Tilaa valmentaja organisaatiollesi

Wakarulta saat huippuluokan valmennuspalveluita nykyaikaiseen projekti- ja palvelujohtamiseen. Tutustu palvelujohtamisen ja projektijohtamisen valmennustarjontaamme, ota yhteyttä, ja katsotaan yhdessä, miten voimme parhaalla tavalla auttaa työntekijöitäsi kehittymään.

Haluatko lisätietoja tai varata valmennuspalveluita yrityksellesi?