Yrityskohtaiset valmennukset

Kaikki Wakarun valmennuspalvelut ovat saatavilla julkisten toteutusten lisäksi yrityskohtaisina valmennuksina. Tällöin kokenut valmentajamme pitää valmennuksen sovittuna ajankohtana ryhmälle. Järjestämme valmennuksia myös joustavasti etävalmennuksina.

Osaamisen kehittäminen ja sen mahdollistaminen kasvattavat työntekijöiden osaamista, motivoivat ja lisäävät me-henkeä! Verkkokurssit ja videokirjastot tukevat osaamisen kehittämisesä joustavasti ilman ennalta aikataulutettuja kurssipäiviä.

Henkilöstön osaaminen on yrityksen kilpailuetu

Työelämä kehittyy jatkuvasti. Digitalisaatiolla on vaikutus kaikkiin työtehtäviin. Siksi koulutuksessa hankittu pätevyys ei useinkaan kanna läpi työuran, vaan on tärkeää kehittää henkilöstön osaamista jatkuvasti. Nykyaikaiset, ketterät ja parhaat käytännöt tehostavat organisaation työn tuottavuutta, henkilöstön hyvinvointia ja loppuasiakkaan tyytyväisyyttä.

Yrityksen maine henkilöstön osaamisen kehittäjänä on positiivinen viesti työmarkkinoilla

Mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan työn lomassa on selkeä kilpailuetu, kun potentiaalinen ammattilainen valitsee tulevaa työpaikkaansa. Parhaista ammattilaisista kilpailtaessa on varmistettava, että yritys tarjoaa osaajilleen parhaat mahdolliset puitteet työssä kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Yrityksen maine osaamiseen panostavana työnantajana on merkittävä viesti työnhakijoille: tänne kannattaa tulla, sillä täällä voi oikeasti kehittyä. Nykyisiä työntekijöitä maine puolestaan kannustaa ylläpitämään osaamistaan: haluan edetä urallani juuri tässä yrityksessä, sen takia kehitän aktiivisesti omaa osaamistani. Osaamisen uudistamiseen panostaminen on  kaikkien etu.

Tilaa valmentaja organisaatiollesi

Wakarulta saat huippuluokan valmennuspalveluita ja osaamisen kehittämisen ratkaisut moderniin työelämään. Tutustu valmennustarjontaamme ja osaamispolkuihimme! Ota yhteyttä, ja katsotaan yhdessä, miten voimme parhaalla tavalla auttaa työntekijöitäsi kehittymään ja kasvattamaan osaamista eri rooleihin ja liiketoiminnan tarpeisiin!

Haluatko lisätietoja tai varata valmennuspalveluita yrityksellesi?