Mitä teemme

Osaamistalo Wakaru on henkilökunnan omistama palveluyritys. Vahvinta asiantuntemustamme on palvelujohtamisen ja projektijohtamisen kehittäminen, tapahtumapalvelut, koulutus ja konsultointi. Uskomme parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseen liiketoiminnan jatkuvassa parantamisessa. Asiakkainamme on yli 90% suomen 100 suurimmasta yrityksestä ja organisaatiosta.

Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO). Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Wakaru Oy muodostaa viisi liiketoimintayksikköä: valmennuspalvelut, tapahtumapalvelut, Wave asiakaspalveluverkosto, Wakaru Teknologiapalvelut sekä Oppia.fi, joka on Suomen laajin asiantuntijoiden koulutuksen verkkokauppa.

Teemme töitä noin 20 hengen porukalla. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, vaikkakin olemme jo vuosia toimittaneet suuren osan palveluistamme digitaalisesti paikasta riippumatta.

Tutustu Wakarun asiakastarinoihin!

Tutustu Wakarun blogiin!

Blogissa avaamme ajankohtaisia
aiheita sekä parhaiden käytäntöjen sisältöjä.