Mitä teemme

Wakaru on henkilökunnan omistama palveluyritys. Vahvinta asiantuntemustamme on palvelujohtamisen ja projektijohtamisen kehittäminen, tapahtumapalvelut, koulutus ja konsultointi. Uskomme parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseen liiketoiminnan jatkuvassa parantamisessa. Asiakkainamme on yli 90% suomen 100 suurimmasta yrityksestä ja organisaatiosta.

Vuosittain valmennamme yli 2500 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO). Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Wakaru Oy muodostaa viisi liiketoimintayksikköä: valmennuspalvelut, tapahtumapalvelut, Wave asiakaspalveluverkosto, Wakaru Teknologiapalvelut sekä Oppia.fi, joka on Suomen laajin asiantuntijoiden koulutuksen verkkokauppa.

Teemme töitä noin 20 hengen porukalla. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, vaikkakin olemme jo vuosia toimittaneet suuren osan palveluistamme digitaalisesti paikasta riippumatta.

 

Tutustu Wakarun blogiin!

Blogissa valmentajamme ja
konsulttimme avaavat ajankohtaisia
aiheita sekä parhaiden käytäntöjen sisältöjä.