Löydä kauttamme projekti- ja palvelupäälliköt

Tarvitsetko luotettavaa ja osaavaa IT-asiantuntijaa tiimisi vahvistukseksi? Tutustu huippuluokkaiseen IT-asiantuntijoiden välityspalveluumme, joka tarjoaa ketterän ja joustavan tavan täyttää yrityksesi osaamisvaatimukset.

Olemme erikoistuneet projektipäälliköiden, palvelupäälliköiden ja muiden avainroolien täyttämiseen yksittäisissä asiakkaidemme projekteissa. Lähes 20 vuoden kokemuksella projekti- ja palvelujohtamisessa Wakaru omaa vahvan verkoston ammattitaitoisista asiantuntijoista, jotka ovat valmiina tarttumaan haasteisiin nopealla aikataululla.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja huolehdimme siitä, että tarjoamamme asiantuntijat ovat aina ajan tasalla uusimmista menetelmistä ja parhaista käytännöistä projekti- ja palvelujohtamisessa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen hinnoittelun ja nopean reagoinnin aina, kun yrityksesi tarvitsee uusia resursseja.

Ota yhteyttä ja kokeile palveluamme – huomaat, miten tehokkaasti voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja viemään liiketoimintasi seuraavalle tasolle. Löydä juuri oikea IT-asiantuntija yritykseesi kanssamme!

Tiimimme on apunasi jatkuvassa parantamisessa

Haluatko lisätietoa vuokrauspalvelustamme?

Aaro Ollikainen

Head of Consulting
040 775 1134
aaro.ollikainen@wakaru.fi
LinkedIn