M.Ed Johanna Rakemaa on nimetty johtamaan Wakarun valmennusliiketoimintaa 16.5.2022 alkaen.

Rakemaalla on taustallaan laaja-alainen kokemus koulutuspalvelujen liiketoiminnasta ja SaaS-palvelujen asiakaskokemuksen sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

”Olen aina ollut kiinnostunut oppimisesta, teknologiasta ja jatkuvasta kehittämisestä. Nämä asiat yhdistyvät Wakarun palvelutarjoamassa erinomaisella tavalla. Aikaisempi kokemustaustani koulutuspalvelujen liiketoiminnasta ja SaaS-palvelujen asiakaskokemuksen sekä liiketoiminnan kehittämisestä antavat mainiot eväät asiakassuhteiden syventämiseen ja Wakarun palvelujen rakentamiseen vieläkin paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi.

Wakarussa kiinnostaa laaja palvelutarjoama, josta on erinomaisia mahdollisuuksia rakentaa lisäarvoa tuottavia palveluja. Wakarulaisten asiantuntemus on osaamistarpeisiin vastaavien palvelupolkujen rakentamisessa, toteuttamisessa ja vaikuttavuuden varmistamisessa. Sisältöosaamisen lisäksi palvelumme säästää järjestäjiltä aikaa ja vaivaa, osaamisen kehittämisen prosessi sujuu kanssamme ketterästi. Hienoa päästä mukaan porukkaan, jossa asiakkaidemme menestystä tuetaan suurella sydämellä ja asiakaskokemus edellä!”, kertoo Rakemaa.

Voit tutustua Johannaan ja hänen työuraansa Linkedinissä tästä.

Haluatko kuulla lisää, kuinka Wakaru voi edistää organisaatiosi henkilöstön osaamista?

Ota yhteyttä:

Johanna Rakemaa

Liiketoimintajohtaja

040 901 4661

johanna.rakemaa@wakaru.fi