Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Wakaru on henkilökunnan omistama palveluyritys. Olemme on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä, osaamispolkuja, tapahtumia ja teknologiapalveluita asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi.

Vahvinta asiantuntemustamme on palvelujohtamisen ja projektijohtamisen kehittäminen, tapahtumapalvelut, koulutus ja konsultointi. Uskomme parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseen liiketoiminnan jatkuvassa parantamisessa. Asiakkainamme on yli 90 % suomen 100 suurimmasta yrityksestä ja organisaatiosta.

Vuosittain valmennamme lähes 3000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi, minkä lisäksi järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO). Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Teemme töitä noin 20 hengen porukalla. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, vaikkakin olemme jo vuosia toimittaneet suuren osan palveluistamme digitaalisesti paikasta riippumatta.

Wakarulla pääset työskentelemään osana ammattitaitoista, iloista ja välitöntä porukkaa. Saat vastuullisen työtehtävän, jossa tukenasi ovat kokeneet kollegat ja ilonasi supermukavat asiakkaat.    

Oletko kiinnostunut työskentelemään Wakarulla?

Lähetä meille avoin hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen: petri.kultaranta@wakaru.fi