Tiimianalyysi pakopelinä

 

Täysin uudenlainen tapa yhdistää unohtumaton elämys ja tiimin arviointi.

Tiimianalyysi pakopelinä

Pakopeli tiimianalyysillä on täysin uudenlainen tapa yhdistää unohtumaton elämys ja tiimin arviointi. Samalla kun tiimi pitää hauskaa pakopelissä, teemme havaintoja tiimin vahvuuksista ja yrityksen arvojen näkymisestä käytännössä.

Mitä pakopeli sisältää?

Pakopelin aikana yritätte löytää ja pelastaa kidnapatun henkilön. Perinteinen arvoitusten ratkaisu ei kuitenkaan riitä, sillä pelin aikana teillä on mahdollisuus paeta rakennuksesta köysillä. Pelit levittäytyvät Helsingin kaduille ja kokemuksesta tekevät autenttisen pelin näyttelijät.

Kun peli on ohi, tiimiläisille paljastetaan, että teimme tiimin toiminnasta havaintoja pelin aikana. Käymme yhdessä läpi, miten tiimin jäsenet loistivat pelissä ja miten yrityksen arvot heijastuivat tiimityöhön.

Pakopeli tiimianalyysilla on saatavilla Helsingin lisäksi myös muualle Suomeen. Peli kestää analyysi mukaan lukien noin 3-3,5 tuntia ja tiimin suosituskoko on 3-7 henkilöä kerrallaan. Peleissä on useita teemavaihtoehtoja, muun muassa Pöllitty pomo, Kidnapattu artisti, sarjamurhaajateemainen Pedon pauloissa ja Timanttinen keikka, jossa pääsette itse pahiksiksi.

Kenelle?

Pakopeli tiimianalyysilla sopii tiimin jäsenten roolien ja vahvuuksien tunnistamiseen ja tiimihengen vahvistamiseen. Se on erinomainen osa tyhy- ja tykypäivien, kick-offien tai virkistyspäivän ohjelmaa.

Pakopelin yksityiskohdat

  • Kesto: 3–3,5 tuntia
  • Osallistujamäärä: 3–7 henkilöä
  • Saatavilla eri teemoja
  • Ennakkotiedot: Tutustumme etukäteen organisaationne arvoihin

Haluatko lisätietoja ja tarjouksen pakopelistä?