Phoenix Project – DevOps-simulaatio

 

Tutki ja ymmärrä DevOpsia hauskalla tavalla! Opit tunnistamaan ja sopimaan konkreettisia toimia DevOps-käytäntöjen omaksumiseen ja käyttöönottoon.

Phoenix Project – DevOps

Simulaatiopeli auttaa tutkimaan ja ymmärtämään DevOpsia sekä tunnistamaan ja sopimaan konkreettisia toimia DevOps-käytäntöjen omaksumiseen ja käyttöönottoon. 

DevOps edustaa merkittävää kulttuurista ja käyttäytymiseen liittyvää muutosta, ja monet organisaatiot eivät käsittele tätä omaksumisprosessissaan. Kyse ei ole enää siitä, pitäisikö meidän omaksua DevOps, vaan milloin ja miten. Liiketoiminnan tarve uuden toiminnallisuuden entistä nopeammalle käyttöönotolle ja turhautuminen uusien järjestelmien käyttöönottoprosessin aikaan ja vaivaan ajavat tätä trendiä.

Mitä opit simulaatiossa?

  • Sovellat DevOps-periaatteita todellisessa tilanteessa
  • Löydät oikean tasapainon palvelutasosopimusten (SLA) vaatimusten toimittamisen ja IT-projektien suunnitelman mukaisen toteutuksen välillä
  • Koet, miten DevOps voi tuoda merkittävää arvoa liiketoiminnallesi
  • Lisäät IT-osaston tehokkuutta ja vaikuttavuutta
  • Luot paremman virtauksen tiimeissäsi
  • Kehität ihmisten taitoja DevOps-ympäristössä toimimisessa
  • Osoitat liiketoiminnalle heidän vastuunsa IT-projektien onnistumisessa

Kuulostaako tutulta?

Liiketoiminta vaatii yhä lyhyempiä julkaisusyklejä uusille sovelluksille. Perinteisesti toiminnot nähdään esteenä pitkine byrokraattisine kontrollimekanismeineen ja viiveineen tuotantojärjestelmien tarjoamisessa. DevOps on kasvava liike, joka pyrkii lyhentämään kehitys- ja käyttöönottoprosesseja sekä integroimaan kehitys- ja toimintatiimit.

Tämä vaatii kuitenkin ajattelutavan muutosta, uusia käyttäytymismalleja ja kulttuurisen muutoksen tiimeissä, jotka on saatava työskentelemään läheisesti yhdessä. Monet yritykset kamppailevat kuitenkin DevOpsin omaksumisen ja käyttöönoton sekä kulttuurin muuttamisen kanssa.

Miksi näin on?

DevOps ei ole kehys tai menetelmä, vaan se on lähestymistapa – filosofia perustuen periaatteisiin. Sitä ei ole vaikea ymmärtää, mutta sillä on suuri vaikutus siihen, miten ihmisten on käyttäydyttävä. DevOpsia pidetään usein teknologiaratkaisuna – automaattinen koodaus, käyttöönotto ja testaus.

The Phoenix Project: Parts Unlimited on vaikeuksissa

Simulaatiopeli perustuu ”The Phoenix Project” -kirjaan. Parts Unlimited on vaikeuksissa. Lehdistötiedotteet paljastavat organisaation heikon taloudellisen suorituskyvyn. Ainoa tie eteenpäin ei ole ainoastaan yrityksen pelastaminen, vaan myös sen kilpailukyvyn ja kannattavuuden varmistaminen. ”The Phoenix Project” edustaa IT:n mahdollistamaa liiketoiminnan muutosta, Retail Operationsin ollessa tämän projektin liiketoiminnan omistaja. IT-toimintojen varapäällikköä pyydetään ottamaan IT-osaston johto ja varmistamaan, että ”The Phoenix Project” on menestys. IT-toimintojen varapäälliköllä on edessään valtava määrä työtä. Hänellä on valtavat takautumat ongelmista, ominaisuuksista ja projekteista.

Tiimisi toimii eri liiketoimintojen rooleissa Parts Unlimited -organisaatiossa, kuten Retail Operations, Human Resources tai Finance sekä IT-toimintojen varapäällikkönä ja hänen IT-tiiminsä jäseninä, joiden tarvitsee kehittää sovelluksia ja ratkaista IT-ongelmia.

Simulaation yksityiskohdat

  • Kesto: 1 päivä
  • Osallistujamäärä: 8–12 henkilöä
  • Ennakkotiedot: Ei vaadittavia pohjatietoja

Katso videoesittely

Haluatko lisätietoja ja tarjouksen simulaatiopelistä?