Grab@Pizza™

Liiketoiminnan ja IT:n välisen yhteistyön vaikeus on ollut suurin ongelma palvelun hallinnalle jo viimeisen 10 vuoden ajan. Molempien osapuolien pitäisi keskustella enemmän, suoremmin ja avoimemmin. Tämä ja yhdessä tekeminen synnyttävät ymmärtämystä, kokemusta ja luottamusta, jotka ovat menestyvän yhteistoiminnan perusta. Historiaa luodaan joka päivä. Tekeminen pitäisi aloittaa pienin askelin ajankohtaisista aiheista.

Normaalissa organisaatiossa liiketoiminnan alueille meneminen ja siellä tekemiseen osallistuminen voi olla hankalaa. Kuitenkin ymmärryksen saamiseksi pitää tehdä töitä yhdessä liiketoiminnan kanssa ja nähdä työn tulokset. Tähän Grab@Pizza -simulaatio on oiva vaihtoehto. Siinä oppilaat liiketoiminnan ja IT:n rooleissa tekevät analyyseja, niihin perustuvia päätöksiä peliin ja näkevät toimintansa lopputulokset.

Grab@Pizza-simulaatiopelistä yhteistyötaitoja

Simulaatioon on käsikirjoitettu molempien osapuolien perusdynamiikka. Simulaatio tarjoaa avartavan ja turvallisen ympäristön kokeilla, tehdä päätöksiä ja nähdä niiden tulokset liiketoiminnan ja IT:n näkökulmista yhdessä ja erikseen. Simulaatio ei korvaa oikean elämän yhdessä tekemistä, mutta tarjoaa mahdollisuuden oppia dynamiikka ja näkökulmat huomattavasti oikeaa elämää nopeammin ja tehokkaammin.

Rohkaistu ja tule oppimaan asioita, joita ei kirjasta opi! Sopiva oppilasmäärä simulaatiopelille on 6-10 henkilöä.

Haluatko lisätietoja ja tarjouksen simulaatiopelistä?