Valmennuspalvelut

Parhaat johtamismallit eivät tapahdu vaan ne rakennetaan. Parhaat käytännöt tuovat lisää voimaa johtamiseen. Ne voivat olla toimintatapoja, -malleja tai työmenetelmiä. Yhteistä niille on, että ne tekevät työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Parhaan käytännön ei kuitenkaan tarvitse olla uusi tapa, vaan se voi olla vakiintunut ja toimivaksi koettu käytäntö.

Lisää voimaa tekemiseen parhailla käytännöillä!

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Keskeisintä osaamistamme ovat parhaat käytännöt toiminnan kehittämiseen, palvelu– ja projektijohtamiseen sekä ketterien menetelmien hyödyntämiseen. Wakarun kokeneet kouluttajat toimivat myös konsultteina.

Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Asiakastyytyväisyytemme on suuri – lähes 100% asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen!

Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

Suomen laajin osaamisen kehittämisen portfolio

Wakarun rakentama Oppia.fi on osaamisen kehittämisen verkkokauppa. Löydät suositut valmennukset, ajankohtaiset tapahtumat, asiantuntijawebinaarit sekä verkkokurssit yhdestä osoitteesta tästä.

Yrityskohtaiset valmennukset

Kaikki Wakarun valmennuspalvelut ovat saatavilla julkisten valmennusten lisäksi yrityskohtaisina valmennuksina. Tällöin kokenut valmentajamme pitää valmennuksen sovittuna ajankohtana ryhmälle. Järjestämme valmennuksia myös joustavasti etävalmennuksina.

Osaamisen kehittäminen ja sen mahdollistaminen kasvattavat työntekijöiden osaamista, motivoivat ja lisäävät me-henkeä! Verkkokurssit ja videokirjastot tukevat osaamisen kehittämisesä joustavasti ilman ennalta aikataulutettuja kurssipäiviä.

Olemme HAUS-sopimuskumppani.

Henkilöstön osaaminen on yrityksen kilpailuetu

Työelämä kehittyy jatkuvasti. Digitalisaatiolla on vaikutus kaikkiin työtehtäviin. Siksi koulutuksessa hankittu pätevyys ei useinkaan kanna läpi työuran, vaan on tärkeää kehittää henkilöstön osaamista jatkuvasti. Nykyaikaiset, ketterät ja parhaat käytännöt tehostavat organisaation työn tuottavuutta, henkilöstön hyvinvointia ja loppuasiakkaan tyytyväisyyttä.

Yrityksen maine henkilöstön osaamisen kehittäjänä on positiivinen viesti työmarkkinoilla

Mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan työn lomassa on selkeä kilpailuetu, kun potentiaalinen ammattilainen valitsee tulevaa työpaikkaansa. Parhaista ammattilaisista kilpailtaessa on varmistettava, että yritys tarjoaa osaajilleen parhaat mahdolliset puitteet työssä kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Yrityksen maine osaamiseen panostavana työnantajana on merkittävä viesti työnhakijoille: tänne kannattaa tulla, sillä täällä voi oikeasti kehittyä. Nykyisiä työntekijöitä maine puolestaan kannustaa ylläpitämään osaamistaan: haluan edetä urallani juuri tässä yrityksessä, sen takia kehitän aktiivisesti omaa osaamistani. Osaamisen uudistamiseen panostaminen on kaikkien etu.

Tilaa valmentaja organisaatiollesi

Wakarulta saat huippuluokan valmennuspalveluita ja osaamisen kehittämisen ratkaisut moderniin työelämään. Tutustu valmennustarjontaamme sekä osaamispolkuihimme, josta löydät myös osaamiskartoituksemme. Osaamiskartoituksella selvität osaamistarpeet ja -puutteet kätevästi.

Ota yhteyttä, ja katsotaan yhdessä, miten voimme parhaalla tavalla auttaa työntekijöitäsi kehittymään ja kasvattamaan osaamista eri rooleihin ja liiketoiminnan tarpeisiin!

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen osaamisen kehittämisen palveluistamme?

Haluatko kuulla lisää osaamisen kehittämisestä ja toiminnastamme?

Onko osaamistarpeet selvillä?

Tutustu osaamiskartoitukseemme tästä

Asiakkaamme suosittelevat

Lue asiakastarinamme ja katso lisää kokemuksia tästä!