Projektiosaamisen polku

Menestyvän projektistrategian toteuttamiseen tarvitaan monipuolista osaamista, joka rakentuu vahvasta projektinhallinnan ja projektijohtamisen substanssiosaamisesta sekä mahdollistavista taidoista. Wakarun projektiosaamisen polku on kattava kokonaisuus, joka sisältää monipuolisesti osaamisen kehittämisen elementit.

Valitse sopivat askeleet ja painota asioita, jotka edistävät yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista. Kehitä osaamistasi monimuotoisesti erilaisilla valmennuksilla, tapahtumilla, verkkokursseilla ja videokirjastoilla. Voit hyödyntää osaamispolkuja myös roolikohtaisissa urasuunnitelmissa.

Katso tallenne Projektiosaamisen polusta!

Esimerkki projektiosaamisen polusta

Kuvasta löydät esimerkin projektiosaamisen polusta. Osaamispolku on räätälöitävissä organisaation ja tiimien tarpeisiin. Kysy lisää!

Suunnitellaan yhdessä osaamispolku

Wakarun luomat osaamispolut on räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Katsotaan tarpeisiinne sopivat askeleet ja osaamispolut. Varaa aika ja pyydä tarjous!

Projektiosaamisen askeleet Oppiassa

Olemme rakentaneet kattavan projektiosaamisen polun, jonka askeleet löydät Oppia.fi:n tarjoamasta. Osaamispolku tarjoaa laajat sertifioivat valmennukset sekä niitä vastaavat avoimet valmennuskokonaisuudet, käytännölliset lyhytkurssit, elearningit, videokirjastot ja tapahtumat.

Tutustu sivuiltamme projektiosaamisen kehittämiseen tästä ja lisää löydät Oppiasta. Meillä on tarjota osaamispolulle kattavat askeleet osaamisen kehittämiseen.​​

Katso myös ProjektiMestari-kokonaisuutemme, jolla otat metataidot haltuun projektinhallinnassa – lisätietoja löydät tästä.

Tutustu osaamispolkuihin

Haluatko tarjouksen tai lisätietoa osaamispoluistamme?
Konsultoinnin palvelut

Meiltä saat tueksesi ammattilaiset, jotka auttavat viemään parhaimmat käytännöt osaksi arkea. Lisäksi löydät kauttamme osaajat lyhyisiin kuin pidempiin projekteihin.

Osaamiskartoitus

Tiedätkö, millaista osaamista tarvitsette menestyäksenne jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla?

Lue asiakastarina osaamiskartoituksesta