Osaamispolut

Menestyvän strategian toteuttamiseen tarvitaan monipuolista osaamista, joka rakentuu vahvasta substanssiosaamisesta sekä mahdollistavista taidoista. Olemme rakentaneet monipuoliset ja kattavat osaamispolut, jonka askeleet löydät Oppia.fi:n tarjoamasta.

Osaamispolut tarjoavat laajat sertifioivat valmennukset sekä niitä vastaavat avoimet valmennuskokonaisuudet, käytännölliset lyhytkurssit, elearningit, videokirjastot ja ammattitapahtumat.

Osaamispolut eri rooleihin

Olemme rakentaneet osaamispolut eri rooleihin, jotka tukevat organisaatioita kilpailukyvyn ylläpitämisessä, organisaation ja yksilöiden kasvumatkassa sekä liiketoiminnan muutoksessa. Polkumme sisältävät osaamisen kehittämisen askeleet niin substanssiin kuin mahdollistaviin taitoihin.

Valikoimassamme olevat osaamispolut

Valitse sopivat askeleet ja painota asioita, jotka edistävät yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista. Kehitä osaamistasi monimuotoisesti erilaisilla valmennuksilla. Voit hyödyntää osaamispolkuja myös roolikohtaisissa urapoluissa.

Osaamispolun kesto vaihtelee valittujen moduulien mukaisesti. Kaikki moduulit on mahdollista toteuttaa lähi-, etä- tai hybridimallilla. 

Suunnitellaan yhdessä osaamispolku

Wakarun luomat osaamispolut on räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Katsotaan tarpeisiinne sopivat askeleet ja osaamispolut. Varaa aika ja pyydä tarjous!

Onko osaamistarpeesi selvillä? Kysy meiltä osaamiskartoitusta!

Tiedätkö, millaista osaamista tarvitsette menestyäksenne jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla? Osaamiskartoituksessa perehdymme yrityksesi tai tiimisi osaamisen kehittämisen avainkohtiin. Autamme tunnistamaan sekä nykyiset että tulevaisuuden osaamistarpeet.

Tarjoamme kokonaiskuvan yksikkösi eri roolien vahvuuksista ja kehittämisen kohteista. Selvitämme myös uusien työntekijöiden osaamisresurssit. Voit jatkossa luoda koulutus- ja rekrytointisuunnitelmat mitattujen osaamispuutteiden perusteella. Saat osaamiskartoituksesta tietoa, millä osaamisella yhtiön strategiaa toteutetaan ja systemaattisen osaamisen johtamisen mallin.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen? Kysy meiltä lisää osaamiskartoituksesta!

Asiakastarina osaamiskartoituksesta

Osaamiskartoituksella saatiin vahvuudet ja motivaatiot esille Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksessa.

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksen asiakastuessa toteutettiin laaja osaamiskartoitus, jossa selvitettiin osaamistasoa ja koottiin kyvykkyyksiä noin 70 henkilöltä. Kartoituksen yhteydessä määriteltiin tehtäväkohtaiset osaamiset ja niiden painotukset. Aikaisemmin arvioita tarvittavasta osaamisesta oli tehty yleisellä tasolla ja nyt tämä päästiin yhdistämään Wakarun kanssa kattavaan osaamiskartoitukseen.

Lue asiakastarina

Haluatko tarjouksen tai lisätietoa osaamispoluistamme?