Wakaru Oy

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä ja teknologiapalveluita asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi.

Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi sekä järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO). Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Tervetuloa seuraamaan Wakarua LinkedInissä!

Wakaru | #1 Osaamisen kehittämisen ykkösvalinta

Mitä tapahtuu juuri nyt?

Site Reliability Engineering (SRE) -valmennukset nyt Wakarulta

DevOps-kulttuurin suosion räjähdysmäisesti kasvaessa, Google omaksui oman menetelmänsä kehittää ja hallita sovelluspalveluita. Syntyi Site Reliability Engineerin eli SRE. Tänä päivänä SRE:tä käyttävät Googlen lisäksi muun muassa Amazon, Netflix ja Microsoft.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Haluatko olla edelläkävijä? Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat valmennusuutiset ensimmäisenä sähköpostiisi.

Liity

Blogi

Tutustu Wakarulaisten kirjoituksiin.

Siirry blogiin

Palvelu- ja projektijohtamisen huipputuotteet

Maailman suosituin palvelujohtamisen sertifikaatti ITIL®4 ja maailman laajimmin käytetty projektinhallinnan menetelmä PRINCE2®

ITIL® 4

Foundation

ITIL® 4

Direct, Plan and Improve

ITIL® 4

Create, Deliver and Support

PRINCE2®

Foundation

PRINCE2®

Practitioner

PRINCE2®

Agile® Foundation

Tapahtumat

Tutustu ajankohtaiseen tapahtumatarjontaan.