Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset Wakarun valmennus- ja tapahtumatoimintaan

Päivitetty tiedote 1.4.2020.

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Koronavirus leviää nopeasti ja huolehdimme myös Wakarulla koulutus- ja tapahtumaosallistujiemme sekä yhteistyökumppaneidemme hyvinvoinnista. Siksi seuraamme aktiivisesti tilannetta ja noudatamme tarkasti THL:n ja STM:n ohjeistuksia.

Kehotamme omaa henkilökuntaamme, kumppaneitamme ja asiakkaitamme huolehtimaan omasta terveydestään muun muassa hyvän käsihygienian muodossa. Omia työntekijöitämme olemme ohjanneet suosimaan etätöitä.

Olemme siirtyneet seuraaviin toimiin:

Wakarun julkiset valmennukset

Tulemme siirtämään valmennukset etäopetuksiksi, jolloin valmennukseen voi osallistua omalta tietokoneelta. Mikäli opiskelija ei halua opiskella verkossa, voimme toissijaisesti tarjota opiskelupaikan syksyn vastaavaan koulutukseen.

Yhteydenotot valmennuksista koulutukset@wakaru.fi osoitteeseen.

Wakarun asiakaskohtaiset valmennukset

Ensisijaisesti pyrimme toteuttamaan jo sovitut valmennukset etäopetuksena.

Mikäli asiakas ei halua toteuttaa sovittua valmennusta etäopetuksena, voimme tarjota mahdollisuutta sovitun valmennuksen siirtämiseksi myöhempään ajankohtaan. Tällöin veloitamme puolet sovitun valmennuksen hinnasta etukäteen ja puolet valmennuksen toteutumisen yhteydessä.

Varatun valmennuksen siirtyessä, haemme asiakasyrityksen kanssa sopivan päivän kalenterista mahdollisimman pikaisesti.

Yhteydenotot valmennuksista koulutukset@wakaru.fi osoitteeseen.

Wakarun tapahtumat

Haluamme toimia tapahtumien osalta vastuullisesti, jolloin kaikki, pienet ja suuret kevään tapahtumat, on siirretty syksylle. Uudet tapahtumapäivät on päivitetty tapahtumasivustoille ja niistä on tiedotettu osallistujia, puhujia ja tapahtumakumppaneita sähköpostilla.

Yhteydenotot tapahtumista tapahtumat@wakaru.fi osoitteeseen.

Lisätietoja antaa Wakaru Oy:n toimitusjohtaja Petri Kultaranta:
petri.kultaranta@wakaru.fi, p. 040 515 3007.