Käytännön valmennukset

Uusien projektivalmennustemme kouluttajalla Aaro Ollikaisella on pitkä kokemus projektijohtamisen valmentamisesta ja konsultoinnista. Hän on kirjoittanut ihmisten johtamisesta projekteissa bisnesromaanin Avain – muutosprojektista menestys.

Johda projektitiimisi parempiin tuloksiin

Koulutuksessamme käydään käytännönläheisesti läpi projektipäällikön johtamisroolin kulmakivet. Olemme valikoineet sisällön lähes 20 vuoden aikana sadoissa valmennustilaisuuksissa esiin nousseiden johtamisen onnistumisten ja kipukohtien perusteella.

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on käsitys johtajuuden osa-alueista projekteissa. Kurssilla harjoitellaan käytännössä tärkeimpiä johtamistaitoja. Osallistujat oppivat myös hyödyntämään ihmisten erilaisuutta projektitiimin voimavarana.

Kurssikieli on suomi, mutta ennakkotehtävänä täytetään englanninkielinen Belbin-tiimirooliarvio.

Kurssin kohderyhmä

Kurssi soveltuu projektipäälliköille, projektin omistajille, tiiminvetäjille sekä kaikille, joiden toimenkuvaan kuuluu ihmisten johtaminen tai ihmisiin vaikuttaminen projekteissa.

Katso tulevat toteutukset valmennuksesta Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupasta TÄÄLTÄ tai pyydä tarjous asiakaskohtaiseen valmennukseen: aaro.ollikainen@wakaru.fi

MAKSUTON WEBINAARI: Kahdeksan askelta ihmislähtöiseen projektijohtamiseen

Tehokas viestintä projektin voimavarana

Huono kommunikointi on vuodesta toiseen kestosuosikki, kun etsitään syitä merkittävien projektien epäonnistumiseen. Viestintä on helppo syntipukki, mutta myös aidosti haastava osaamisalue, johon vain harva projektipäällikkö on saanut koulutusta.

Viestintä on muutakin kuin informointia. Se on projektin voimavara, jota pitää johtaa kuin mitä tahansa projektin resurssia. Jokainen projekti on myös ainutkertainen viestintäverkosto. Tämän takia jokaisen projektin viestintä on suunniteltava erikseen. Suunniteltaessa tärkeimpiä ja usein unohdettuja ovat miksi- ja mitä-kysymykset, unohtamatta kuitenkaan kanavavalintoja ja kohderyhmäanalyysiä.

Tule kuulemaan, miten projektipäällikkö voi hyötyä yhteisöviestinnän opeista ja menetelmistä.  Saat käytännön työkaluja ja vinkkejä tehokkaampaan projektitoimintaan.

Kurssin kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu projektipäälliköille ja projekteissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää viestintävalmiuksiaan.

Katso tulevat toteutukset valmennuksesta Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupasta TÄÄLTÄ tai pyydä tarjous asiakaskohtaiseen valmennukseen: aaro.ollikainen@wakaru.fi

MAKSUTON WEBINAARI: Viestinnän merkitys projekteissa – projektikonkarit keskustelee