Service Management Automation X (SMAX) 

Moderni koneoppimiseen ja analytiikkaan pohjautuva ITSM-ohjelmisto 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Service Management Automation X (SMAX) 

Moderni koneoppimiseen ja analytiikkaan pohjautuva ITSM-ohjelmisto 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

SMAX

SMAX on moderni koneoppimiseen ja analytiikkaan pohjautuva ITSM-ohjelmisto, joka tarjoaa älykkään itsepalvelun ja sosiaalisen yhteistyön käyttäjien kesken. Täysin kooditon konfiguraatio mahdollistaa erittäin nopean käyttöönoton, nopean kehityksen ja alhaiset käyttö- ja kehityskustannukset. Myös päivitykset ovat automaattisia.

Modernilla service deskillä

– Saat tehokuutta pyyntöjen käsittelyyn ja paremman käyttäjätyytyväisyyden
– Saat vähemmän pyyntöjä
– Pääset nopeammin ratkaisuun.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan ja näkemään lisää, varaa aika esittelyyn ja tulemme pistäytymään tai katsotaan SMAX-ominaisuuksia verkon yli!

SMAX mahdollistaa aivan uudenlaisen käyttäjäkokemuksen moniin muihin tunnettuihin ratkaisuihin verrattuna. Sen toiminnallisuus on pyritty saamaan mahdollisimman yksinkertaiseksi niin loppukäyttäjälle kuin it-tukihenkilölle, joka palvelupyyntöjä käsittelee. Tähän liittyy vahvasti SMAXin kooditon konfiguraatio. Vaikka siis haluaisit, mitään et voi koodata. Tämä alentaa ylläpito- ja käyttöönottokustannuksia ja mahdollistaa nopeat päivitykset. Lisäksi ratkaisussa hyödynnetään koneoppimisen analytiikan laajaa käyttöä. Tällä pystytään auttamaan loppukäyttäjää ja ratkaisemaan ongelmat itse mahdollisimman pitkälle sekä vähentämään sisääntulevien palvelupyyntöjen määrää.

– Ville Hirvimies, Wakaru Teknologiapalvelut

 

Katso webinaarin jälkitallenteesta, kun asiantuntijamme Ville Hirvimies ja Lauri Humina Wakarun teknologiapalveluista käyvät läpi pyynnön käsittelyä ja itsepalveluportaalia ja luovat nopean katsauksen myös muihin SMAX-ominaisuuksiin.

Katso ilmainen webinaaritallenne!