SMAX

Service Management Automation X (SMAX)

Service Management Automation X (SMAX) is the first software solution for IT and Enterprise Service Management and IT Asset Management built from the ground up to include machine learning and analytics. Out of the box integrations include the market leading UCMDB and Discovery. It can be deployed on premise or in the cloud.

SMAX on moderni koneoppimiseen ja analytiikkaan pohjautuva ITSM-ohjelmisto, joka tarjoaa älykkään itsepalvelun ja sosiaalisen yhteistyön käyttäjien kesken. Täysin kooditon konfiguraatio mahdollistaa erittäin nopean käyttöönoton, nopean kehityksen ja alhaiset käyttö- ja kehityskustannukset. Myös päivitykset ovat automaattisia.

Modernilla service deskillä

–    Saat tehokuutta pyyntöjen käsittelyyn ja paremman käyttäjätyytyväisyyden
–    Saat vähemmän pyyntöjä
–    Pääset nopeammin ratkaisuun

SMAX mahdollistaa aivan uudenlaisen käyttäjäkokemuksen moniin muihin tunnettuihin ratkaisuihin verrattuna. Sen toiminnallisuus on pyritty saamaan mahdollisimman yksinkertaiseksi niin loppukäyttäjälle kuin it-tukihenkilölle, joka palvelupyyntöjä käsittelee. Tähän liittyy vahvasti SMAXin kooditon konfiguraatio. Vaikka siis haluaisit, mitään et voi koodata. Tämä alentaa ylläpito- ja käyttöönottokustannuksia ja mahdollistaa nopeat päivitykset. Lisäksi ratkaisussa hyödynnetään koneoppimisen analytiikan laajaa käyttöä. Tällä pystytään auttamaan loppukäyttäjää ja ratkaisemaan ongelmat itse mahdollisimman pitkälle sekä vähentämään sisääntulevien palvelupyyntöjen määrää.

– Ville Hirvimies, Wakaru Teknologiapalvelut

Katso webinaarin jälkitallenteesta, kun asiantuntijamme Ville Hirvimies ja Lauri Humina Wakarun teknologiapalveluista käyvät läpi pyynnön käsittelyä ja itsepalveluportaalia ja luovat nopean katsauksen myös muihin SMAX-ominaisuuksiin. Katso tallenne täältä! 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan ja näkemään lisää, varaa aika esittelyyn ja tulemme pistäytymään tai katsotaan SMAX-ominaisuuksia verkon yli!