Dynatrace AIOps

Automated AIOps for the digital enterprise

With Operations Bridge, autonomous AI Operations starts monitoring resources automatically to assure minimal downtime. Using AIOps, incoming data is analyzed, alerting you to potential trouble and remediating – before impacting business.

Gartner on jo kahdeksan vuotta peräkkäin asettanut Dynatracen johtavaksi tuotteeksi palveluiden suorituskyvynhallinnassa. Dynatrace kattaa koko IT:n valvonnan palveluiden suorituskyvystä, pilvien monitorointiin, AIOpsiin ja digitaalisen kokemuksen hallintaan.

Pähkinänkuoressa Dynatrace on IT-ympäristöhallintatyökalu, josta löytyy suorituskyvynhallintaa, infrastruktuurin valvontaa ja ohjausta sekä erityisesti AIOps eli koneälytausta, joka ikään kuin kutoo yhteen kaiken muun toiminnan. Lisäksi Dynatracesta löytyy vielä Digital Experience Management eli DEM eli ostoputkien ja käyttäjäkokemuksen hallinnalliset ominaisuudet sekä niiden seuraaminen ja parantaminen. Pääpilarit ovat automaatio ja agenttipohjainen ratkaisu. – Lauri Humina, Wakaru Teknologiapalvelut

Kuuntele webinaarin jälkitallenteesta, mitä Dynatrace voi tarjota teidän IT-ympäristöllenne. Webinaarissa asiantuntijamme Lauri Humina ja Ville Hirvimies Wakarun Teknologiapalveluista käyvät läpi Dynatrace portaalin ja esittelevät sen pääkohdat. Tästä kuuntelemaan webinaari!

Jos olet kiinnostunut kuulemaan ja näkemään lisää, varaa aika esittelyyn ja tulemme pistäytymään tai katsotaan Dynatrace AIOps -ominaisuuksia verkon yli!