Teknisesti taitava Sales Engineer

APM Finland toimittaa älykkäitä ratkaisuja, jotka tukevat yritystä löytämään nopeasti vastaukset, on kyse sitten virhe- tai tietoturvatilanteesta. Edustamiamme ratkaisuja ovat Dynatrace, Exabeam, Axonius ja Micro Focus. Teknologiaratkaisujen lisäksi valmennamme ja konsultoimme parhaita käytäntöjä, kuten Site Reliability Engineering ja Service Automation Framework. Vuodesta 2005 lähtien olemme olleet auttamassa organisaatioita palveluiden valvonnassa ja laadussa, sekä varmistamassa loppukäyttäjien parhaan kokemuksen. Asiakkaisiimme lukeutuu top 100 Suomen suurimmista yrityksistä. APM Finland on osa Wakaru Oy:ta. Tutustu meihin: www.apm.fi.

Etsimme nyt sinua,

Teknisesti taitava Sales Engineer

Tulet työskentelemään osana APM Finlandin asiantuntevaa ja myyntihenkistä tiimiä. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä sekä asiakkaamme eri puolilla Suomea, joten teemme töitä joustavasti paikasta riippumatta.

Tässä tehtävässä:

  • Valmistelet ja kehität teknisiä esityksiä, joissa esitellään ratkaisujamme asiakkaille.
  • Kommunikoit laitetarpeista ja järjestelmävaatimuksista asiakkaiden kanssa.
  • Teet yhteistyötä myyntitiimin ja markkinoinnin kanssa asiakkaiden vaatimusten ymmärtämiseksi ja myyntituen tarjoamiseksi.
  • Asetat myyntitavoitteet ja seuraat niiden saavuttamista. Koulutat myös muita myyntitiimin jäseniä ratkaisujemme teknisiin asioihin. Pyrit hankkimaan laadukkaita liidejä. Seuraat liidejä ensimmäisen yhteydenoton jälkeen, varmistat ja uusit tilauksia sekä neuvottelet hinnoittelusta. Saatat myyntiprosessin onnistuneesti loppuun ja huolehdit toimitusten järjestämisestä.
  • Kehität ratkaisujamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme teknisiä tarpeita sekä tuet asiakkaita heidän teknisissä ongelmissaan.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta myynnistä ja teknologia-alasta
  • Vahvoja vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
  • Erinomaisia teknisiä- ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Hyviä tiimityötaitoja ja kykyä kertoa teknisistä ratkaisuista selkeästi ei-teknisille sidosryhmille.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa organisaatiossa alan huippuratkaisujen parissa. Mielekkään työilmapiirin, asiantuntevat tiimiläiset ja mahdollisuuden työskennellä paikasta riippumatta sekä Helsingin ja Tampereen toimistoillamme. Saat käyttöösi laadukkaat työvälineet ja erinomaiset työsuhde-edut, kuten hammaslääkärin ja työsuhdepolkupyörän.

 

Hae tehtävään 1.5. mennessä lähettämällä avoin hakemus, CV ja palkkatoive sähköpostitse: lauri.humina@apm.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa APM Finlandin liiketoimintajohtaja Lauri Humina arkisin klo 10-15, 040 831 0388 tai lauri.humina@apm.fi