Myyntihenkinen markkinoinnin osaaja

Oppia Events on kokenut tapahtumien järjestäjä. Järjestämme vuosittain noin 30 eri ammattilaistapahtumaa yhdessä kumppaneidemme ja yhteistyöverkostomme kanssa. Meidän osaamiseemme ja ammattitaitoomme luotetaan, oli sitten kysymyksessä pieni aamiaisseminaari, satojen henkilöiden asiantuntijatapahtuma, asiakastilaisuus tai yrityksen yksityistilaisuus. Tuotamme live-, virtuaali- ja hybriditapahtumia. Oppia Eventsin omistaa Wakaru Oy.

 

Etsimme nyt sinua,

Myyntihenkinen markkinoinnin osaaja

Etsimme joukkoomme myyntihenkistä markkinoinnin osaajaa. Saat itsenäisen roolin ja vapauden rakentaa markkinointitoimintojamme parhaaksi katsomalla tavalla omaa osaamistasi hyödyntäen.

Tapahtumatuottajamme vastaavat yhdessä graafikkomme kanssa tapahtumien julkaisusta myyntiin, jonka jälkeen sinun osaamisesi on avainroolissa. Tehtävänäsi on edistää tapahtumien tunnettuutta ja lipunmyyntiä. Rakennat houkuttelevia sisältöjä tapahtumien ympärille koko niiden elinkaaren ajan ja pyrit löytämään uusia potentiaalisia asiakkaita. Tärkeimmät kanavasi ja työvälineesi ovat sähköpostimarkkinointi, blogit, verkkosisällöt sekä sosiaalinen media.

Toivomme, että sinulla on itsenäinen työskentelyote ja rohkeus tuoda esiin uusia ideoita. Etsimme joukkoomme innostunutta henkilöä tukemaan kasvutavoitteitamme. Työpisteenä toimii Pasilan toimistomme Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työtehtäviisi kuuluu:
• Tapahtumien markkinoinnin sisällöntuotanto, kuten sähköpostimarkkinointi, blogit, puhujien ja kumppaneiden haastattelut, tapahtumaviestintä sosiaalisessa mediassa sekä tapahtumien omien sosiaalisen median kanavien ylläpito ja kehittäminen.
• Myynninedistämis- ja markkinointikampanjoiden suunnittelu.
• Avustavat tapahtumatuotannon tehtävät tarvittaessa.

Toivomme sinulta:

• Muutaman vuoden kokemusta tuloksellisesta B2B-markkinoinnista.
• Kykyä rakentaa houkutteleva markkinoinnin polku tapahtuman ennakkomarkkinoinnista jälkimarkkinointiin asti.
• Hyviä sisällöntuotannollisia taitoja; sujuvaa kynää, idearikkautta ja kokemusta sisällöntuotannosta eri kanaviin.
• Kokemusta sähköpostimarkkinoinnista.
• Sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hyvää tuntemusta.
• Kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn.
• Hyviä tiimityötaitoja ja positiivista otetta!

Tarjoamme sinulle:
Wakarulaisena saat käyttöösi puhelin-, lounas- ja kulttuuriedun, kattavat työterveys- ja hammashoitopalvelut, erinomaiset työvälineet sekä etätyömahdollisuuden. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista, iloista ja välitöntä porukkaa. Saat vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa tukenasi ovat kokeneet kollegat.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen petri.kultaranta@wakaru.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 tapahtumatiimin vetäjä, CEO Petri Kultaranta, p. 040 515 3007.