Tapahtumapalvelut 

 

Katso tulevat tapahtumat

Tapahtumaa järjestävälle

 

Olemme täyden tapahtumapalvelun talo! Räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, jolla järjestetään teille toimivin tilaisuus.

Teiltä tarvitaan vain idea loistavasta tapahtuma-aiheesta sekä vetävä ohjelma puhujineen – me hoidamme kaikki käytännön järjestelyt ja teemme ideastasi todellisen!

  • Sopivan tapahtumatilan kartoittaminen sekä kaikki sen hallinnointiin liittyvät toimenpiteet
  • Tapahtumapäivän tarjoilut (menu tapahtumatila ja tilaisuuden luonne huomioiden, rytmitys tapahtuman ohjelmaan, vieraiden ruoka-allergioista huolehtiminen)
  • Tapahtumasivun luominen ja ylläpito (tapahtumasivulta löytyy tiedot tapahtumasta, ohjelmasta puhujineen ja esitysaiheineen sekä tapahtuman hinnat. Ilmoittautuminen toimii tapahtumasivun kautta.)
  • Tapahtumavieraista huolehtiminen (vieraiden ilmoittautuminen järjestelmämme kautta ja maksuliikenne)
  • Tapahtuman visuaalinen ilme (kaikki alkaen tapahtumalogosta ja ilmeestä, tarvittavat markkinointimateriaalit ja tapahtumapäivän opasteet ja mediaseinämateriaalit)
  • Tapahtumamarkkinointi (Näkyvyys 30 000+ markkinointijakelussamme sekä sosiaalisen median kanavissa)
  • Mikä tekisi tapahtumasta juuri teidän näköisenne? Ideoimme mielellämme kanssanne tapahtuman lisäelementeistä, jos haluatte tapahtumaan vaikka sporttinäkökulmaa, stand-upia tai dj:n vauhdittamaan menoa.

Asiantuntemusta tapahtumanne toteutukseen alusta loppuun!

Paljonko on hyvä varata aikaa tapahtuman markkinointiin? Mitä tulisi huomioida tapahtuman ajankohdan suhteen? Paljonko taukoja tarvitaan? Saako tapahtumatilaan alueen sponsoreille? Mikä on sopiva esityksen pituus? Kuinka puhujiamme olisi hyvä briiffata?

Olemme järjestäneet lukuisia asiantuntijatapahtumia ja tiimillämme on vuosien kokemus järjestelyistä. Älä siis epäröi kysyä meiltä neuvoa!

“Kiitokset vielä ällistyttävän hienosti hoidetuista järjestelyistä. Olen todella ylpeä saadessani tehdä kanssanne yhteistyötä!”
– Niina Ratsula, Code of Conduct