Tapahtumapalvelut 

 

Katso tulevat tapahtumat

Kumppaniksi tapahtumaan

Tapahtuma on maailman vanhin ja yleisimmin käytetty markkinointiväline – ja kiistatta myös tehokkain! Maailma muuttuu hurjaa vauhtia, mutta edelleen kohtaaminen lyö tehokkuudessaan laudalta kaikki muut mediat. 

Oppian ja Wakarun tapahtumiin osallistuu vuosittain yhteensä n. 5 000 ammattilaista ja 90% tapahtumaosallistujistamme suosittelisi tapahtumiamme myös ystävilleen tai kollegoilleen.

Tapahtumasta riippuen saat käyttöösi tapahtuman markkinointimateriaaleja, joiden avulla voit kertoa mukanaolostanne. Tapahtumapäivänä teille on varattuna kumppanialueelta paikka sopimukseenne sisältyvin varustein. Usein kumppanipaketteihimme sisältyy myös etukäteen teetätettävä roll-up omalla taustakankaallanne.

Kannustamme tuomaan mukananne palveluesitteitänne, markkinointimateriaaleja ja suunnittelemaan tapahtumaan arvonnan tai muun vetonaulan juuri teidän osastolle. Osastolle on mahdollista järjestää myös lisäpalveluna esimerkiksi näyttö tai vaikka ilmapalloja. Konsultoi aina ensin tapahtumakoordinaattoria ideoistanne.

Katso ajankohtainen listaus tulevista tapahtumistamme kalenterista ja kerro, mihin haluaisit päästä kumppanina mukaan!

Katso tulevat tapahtumat