Tapahtumapalvelut 

 

Katso tulevat tapahtumat

Kokemuksia tapahtumistamme

 

 

Business Ethics Day 2019:

“Hienosti fasilitoitu tapahtuma. Osallistujat ovat hehkuttaneet puhujia ja kokemuksien jakamista! Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!”

“Ehdottomasti paras seminaari pitkään aikaan. Vaativa aihepiiri, loistavasti laadittu ohjelma, esityksissä yhteinen sanoma.”

Digijohtamisen päivä 2019:

“Usein pidetyt tauot olivat hyvä juttu ja että kahvia sai tauoilla. Ruokailupuoli oli järjestetty erinomaisesti. Henna Virkkusen puhe oli hyvin mielenkiintoinen ja muutkin puhujat olivat hyviä. Tapahtumapaikka oli hyvä valinta tilojensa sekä sijaintinsa puolesta.”

Oppiva organisaatio 2019:

“Erinomaisesti rytmitetty. Puheenvuorot kiinnostavia ja erilaisia, mutta kuitenkin teeman mukaisia. Pöytäryhmittely hyvä. Juontaja loi persoonallaan hyvän ilmapiirin tapahtumaan heti aamusta lähtien, mikä pysyi koko päivän.”

Kohtaamisia 2018:

“Ajankäyttöni arvoinen päivä, jossa oli todella huikeita hetkiä! Kotiinviemisiksi jäi uusia oivalluksia ja intoa viedä niitä myös käytäntöön.”

LEAN 2019:

“Todella hyvin järjestetty ja ammattimainen tapahtuma. Erityistä plussaa äänentoistosta ja sopivasta taukojen määrästä.”

Kyberturvallisuus NYT! 2019:

“Esitykset olivat kiinnostavampia kuin ohjelman nähtyäni olin odottanut ja esitysten jälkeen syntyi mielenkiintoista keskustelua. Yleisö saatiin hyvin tähän mukaan, mikä ei aina onnistu Suomessa.”

API-talous 101 / 2018:

“Itselleni ehdottomasti käyttökelpoisin esitys: loistava käytännön esimerkki onnistuneesta APItuksesta ja paljon tietoa taustalta. Heittämällä käytännöllisin case, jonka voi myös helposti ja perustellusti esitellä omassa organisaatiossa. Esimerkit kuluttajienkin nähtävillä ja ulottuvilla.”

Katso tulevat tapahtumat