Haluatko kumppaniksi tapahtumaan? 

Tapahtumakumppanuus on loistava keino tavoittaa uusia ja olemassa olevia asiakkaitasi! 

Katso tulevat tapahtumat!

Haluatko kumppaniksi tapahtumaan? 

Tapahtumakumppanuus on loistava keino tavoittaa uusia ja olemassa olevia asiakkaitasi! 

Katso tulevat tapahtumat!

Kumppaniksi tapahtumaan

Tapahtuma on maailman vanhin ja yleisimmin käytetty markkinointiväline – ja kiistatta myös tehokkain! Maailma muuttuu hurjaa vauhtia, mutta edelleen kohtaaminen lyö tehokkuudessaan laudalta kaikki muut mediat.

Oppian ja Wakarun tapahtumiin osallistuu vuosittain tuhansia ammattilaisia ja 90 % tapahtumaosallistujistamme suosittelisi tapahtumiamme myös ystävilleen tai kollegoilleen.

Tapahtumakumppanuus on loistava keino tavoittaa uusia ja olemassa olevia asiakkaitasi valikoidusta kohdennetusta osallistujaryhmästä. Wakarun ammattitapahtumissa kumppanuus on helppoa ja se kannattaa. Tapahtumakumppanina pääset mukaan osaksi positiivista kehitystä ammattilaisten koulutus- ja verkostoitumisrintamalla. Yhdessä Oppia.fi -asiakkaiden ja kumppaneidemme kanssa muodostamme 40 000 ammattilaisen verkoston.

Kumppanuudet sisältävät tapahtumasta riippuen mm. lippuja kumppanin osallistujille, valmiiksi rakennetut laadukkaat ständipaikat, markkinointinäkyvyyttä ja paljon muuta.

Katso ajankohtainen listaus tulevista tapahtumistamme kalenterista ja kerro, mihin haluaisit päästä kumppanina mukaan – katsotaan yhdessä sinulle sopiva kumppanuuspaketti tapahtumiimme!

Etkö löytänyt sinulle sopivaa tapahtumaa? Ei hätää, tehdään sellainen yhdessä! Ota yhteyttä ja jutellaan lisää siitä, millainen kohderyhmä sinua kiinnostaa ja kuinka voimme tarjota lisää potkua liiketoimintaanne.

 

Haluatko kumppaniksi tapahtumaan?


 

  • Avaimet onnistuneeseen DevOps tiimiin
  • Projektin onnistumisen kulmakivet - toimiva projektitiimi
  • Ohjelmistorobotiikalla tehoa SAP-käyttöön
  • Huippunaiset 2021
  • Asiakaspalvelun ajankohtaispäivä CCD 2021
  • AI & Data Summit