Petri VäyrynenPetri ”Paavo” Väyrynen on yrittäjähenkinen palvelu- ja projektijohtamisen ammattilainen ja visionääri. Petri valittiin vuonna 2008 yhdeksi tivi-alan 100 vaikuttajasta sarjassa ”visionäärit ja vaikuttajat”. Petri on ollut perustamassa ja rakentamassa Wakaru Oy:tä ja hän on ollut perustajajäsenenä IT Service Management Forum Finlandissa sekä toiminut aktiivisesti yhdistyksen hallituksessa vuosina 2004-2009 sekä 2013 alkaen yhdistyksen puheenjohtajana.
Petri työskentelee aktiivisesti usean kasvuyrityksen hallituksessa (mm. Decolight Oy, Wakaru Oy, Luotain Consulting Oy, Celkee Oy) sekä yrittäjänä (Decolight Oy).

Esityksen kuvaus
Palvelujohtamisen kehitystrendit -esityksessään Petri kuvaa lyhyesti it-palvelujohtamisen historian ja katsoo tulevaisuuteen ja niihin megatrendeihin jotka väistämättä vaikuttavat myös palvelu- ja projektijohtamisen kehittymiseen. Näitä megatrendejä ovat mm. pilvipalvelut, kuluttajistuminen, globaalit arvoverkot, sosiaaliset verkostot, uudet teknologiat ja designin merkitys, ekologisuus ja eettinen kuluttaminen sekä väestörakenteen muuttuminen.