PRINCE2® Foundation 6th Edition 

Liity yli miljoonan sertifioidun ammattilaisen joukkoon! 

Katso tulevat PRINCE2® Foundation -valmennukset

PRINCE2® Foundation 6th Edition 

Liity yli miljoonan sertifioidun ammattilaisen joukkoon! 

Katso tulevat PRINCE2® Foundation -valmennukset

PRINCE2® Foundation

PRINCE2® Foundation 6th Edition -kurssin jälkeen osallistujalla on hyvä käsitys PRINCE2®-projektinhallintaviitekehyksestä, sen prosesseista, peruskäsitteistä, elinkaaresta, periaatteista ja teemoista. Kurssi antaa osallistujille valmiuksia kohdata projektinhallinnan haasteita projektin alkuvaiheista aina projektin päättämiseen asti. Viitekehys määrittelee tarkasti ja yksiselitteisesti kunkin projektivaiheen tuotokset ja syötteet seuraaviin vaiheisiin. Osallistujat saavat myös ammattitaitoista ohjausta sertifiointitestin läpäisemiseen harjoitustentin ja harjoitustehtävien avulla.

Kohderyhmä

Kurssin kohderyhmänä ovat projektien kanssa toimivat henkilöt, projektipäälliköt, projektin tukihenkilöstö, projektiryhmän jäsenet, ohjausryhmän jäsenet, projektikoordinaattorit, projektityömenetelmien kehittäjät, konsultit ja PRINCE2-viitemallista kiinnostuneet henkilöt.

Valmennuksen sisältö

PRINCE2® Foundation 6th Edition -kurssi on tiivis, kaksipäiväinen sertifiointiin tähtäävä workshop-tyyppinen valmennus. Kurssi antaa perustason tietämyksen PRINCE2-projektinhallintaviitekehyksestä ja sen keskeisimmistä elementeistä. Kurssilla käsitellään tarkasti viitekehyksen hyödyt sekä projektin elinkaari viitekehyksen mallin mukaisesti.

Kurssilla käydään läpi PRINCE2:n seitsemän periaatetta, seitsemän teemaa  ja seitsemän prosessia aktiviteetteineen.
Erityinen painopiste on teemoissa, jotka ovat:

  • Liiketoimintatarkastelu – Business case
  • Organisaatio – Organization
  • Laatu – Quality
  • Suunnitelmat – Plans
  • Riskit – Risk
  • Muutos – Change
  • Edistyminen – Progress

Kurssilla tutustutaan myös PRINCE2:n tarjoamiin tekniikoihin ja työkaluihin.

Sertifiointi

Sertifiointitestin kesto on 1 tunti (+ mahdollinen 15 minuutin kielilisä henkilöille, jotka eivät puhu englantia äidinkielenään), 60 monivalintakysymystä, läpimenoon vaaditaan 33 tai enemmän oikein, ei kirjoja tai muistiinpanovälineitä mukana tentissä.

Opetuskieli

Kurssimateriaalit ja sertifiointitesti ovat englanninkielisiä. Opetus tapahtuu suomeksi tai englanniksi.

PRINCE® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2®.

 

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen PRINCE2® -valmennuksistamme?


 

Katso toteutuspäivämäärät ja osta kurssit Oppiasta: