Oppiakumppaniksi?

Me tarjoamme alustan. Sinä teet mitä rakastat.

Alustatalous tarkoittaa uutta talouden alaa, jossa jokin yritys tarjoaa alustan, jonka päällä yksityishenkilöt tai yritykset voivat tehdä jotain lisäarvoa tuottavaa. Oppia tarjoaa alustan joka mahdollistaa ennennäkemättömän kustannustehokkaan koulutuspalveluiden myynnin ja ostamisen. Tarjoamme Oppia kumppaneille alustan myös koulutuspalveluiden automatisoituun toiminnanohjaukseen. Ilmaiseksi.

Liiketoimintamalli – Hyvän liiketoimintamallin perustana on läpinäkyvyys ja yhteinen onnistuminen. Oppian liiketoimintamalli on yksinkertainen. Jaamme yhdessä saavutettua tulosta. Ei tulosta, ei kuluja.

Myynti ja markkinointi – Täältä löytyy kaikki. Asiakkaat, valmiit puitesopimukset, markkinointi, kehittyvä palvelualusta, kurssihallinnointi ja laskutus eli kaikkea mitä moderni palveluiden myynti tarvitsee tuekseen.

Oppian kumppanit ovat oman alansa parhaita asiantuntijoita. Yrityksen koolla ei ole väliä. Huippuosaaminen kun ei ole kiinni organisaation koosta. Yhteistä kumppaneillemme ovat erinomaiset ja innostavat asiantuntijat, joilla on intohimona osaamisen jakaminen ja kehittäminen. Mikäli tunnistat itsesi, ota meihin yhteyttä.

Lisätietoa löydät www.oppiakumppani.fi