PeopleCert Scrum Master I 

Sertifiointiin tähtäävä Scrum Master -valmennus 

Katso tulevat Scrum-valmennukset!

PeopleCert Scrum Master I 

Sertifiointiin tähtäävä Scrum Master -valmennus 

Katso tulevat Scrum-valmennukset!

PeopleCert Scrum Master I

PeopleCert Scrum Master I -valmennus keskittyy ketterien menetelmien ja Scrumin periaatteisiin. Valmennuksessa omaksutaan tarvittavat tiedot IT-ammattilaisen työtä ajatellen, mutta valmennuksista on hyötyä kaikille, jotka työskentelevät nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Kohderyhmä

Valmennus on suunnattu projektipäälliköille, tiiminvetäjille, IT-asiantuntijoille sekä IT-päälliköille ja -konsulteille. Valmennus on erityisen hyödyllinen tuoteomistajan roolissa oleville asiakasorganisaation edustajille esimerkiksi liiketoiminnan ja tukitoimintojen (taloushallinto ja HR) alueelta. Valmennus soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyviä tehtäviä.

Valmennuksen sisältö

PeopleCert Scrum Master I -valmennuksessa keskitytään ketterien menetelmien ja Scrumin pääperiaatteisiin. Ideat ja käytännöt esitellään seuraavasti:

Moduuli #1: Johdanto ketterään projektinhallintaan

Moduuli #2: Johdanto Scrumiin

Moduuli #3: Scrum-tiimi

Moduuli #4: Scrumin tuotokset

Moduuli #5: Scrumin tapahtumat

Moduuli #6: Inkrementin julkaisu

Sertifiointi

Valmennuksen jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa PeopleCert Scrum Master I -sertifiointitesti, joka kuuluu valmennuksen hintaan.

Opetuskieli

Koulutus on suomenkielinen. Materiaali ja tentti ovat englanninkielisiä. Valmennuksen suomenkielinen sanasto on saatavilla.

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja Scrum-valmennuksistamme?
Voit myös varata yrityskohtaisen valmennuksen organisaatiosi jäsenille.

Katso toteutuspäivämäärät ja osta kurssit Oppiasta: