Wakaru Consulting 

 

Konsultille

Tarjoamme liiketoimintalähtöisten projektien ja hankkeiden tekijöille töitä!

Oletko hanke- ja muutosjohtamisen ammattilainen, jolla on ymmärrystä, innostusta ja asiantuntemusta erityisesti jostain tietystä toimialasta tai teknologiasta? Uskotko että omaat näkemystä siitä, miten jonkun teollisuudenalan käynnissä olevasta murroksesta voi löytää mahdollisuuksia? Etsitkö toimeksiantoja? Hienoa, olet oikeassa paikassa!

Osaaminen ja taidot eivät katso ikää tai sukupuolta. Meitä kiinnostaa se missä haluat olla hyvä ja minkälaisista tehtävistä innostut? Löydetään yhdessä vahvuutesi!

Olennaista on, että sinulla on jo pidempi kokemus työelämästä ja olet tottunut vetämään niin pienempiä kuin isompiakin projekteja. Samalla sinulle on tarttunut matkaan jonkun tietyn toimialan osaamista tai esim. tiettyä teknologiaosaamista. Jos tunnistat itsesi ja toimiminen osana kasvavaa asiantuntijaverkostoa kiinnostaa, ota yhteyttä!

”Tekijämme on tyypillisesti työskennellyt eri toimialoilla, saattaa esimerkiksi osata ERP:n kuin omat taskunsa, hyödyntänyt työssä tietoturvaosaamistaan tai tutustunut useaan eri liiketoimintafunktioon. Usein omia taitoja pidetään vähän itsestäänselvyytenä, usein vasta jutellessa oma osaaminen ja kokemus alkaa hahmottua ihan uudella tavalla. Detaljitason osaamistakin tärkeämpää meille on löytää tekijöitä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä nähdä iso kuva. Etsimme ensisijaisesti niitä ’hyviä tyyppejä’, jotka tuntevat myös toisia kaltaisiaan vahvistamaan verkostoamme.”

Matti Juvonen, toimitusjohtaja, Wakaru Consulting

Motivoiva, tasapuolinen verkoston ansaintamalli tavoitteellisen yhteistyön ekosysteemissä.

Aidosti vuorovaikutteinen yhteistyön ekosysteemi pystyy tehokkaasti hyödyntämään liiketoimintamahdollisuudet ja jakamaan saavutetun liiketoimintahyödyn oikeudenmukaisesti kaikille sidosryhmille.

Kevyt kustannusrakenne perustuu tehokkaaseen tapaan minimoida kaikki hukkatyö. Joustava resursointi mahdollistaa, että asiakas saa toimivan ja tehokkaan kokonaisuuden. Asiakas tilaa toimitteen ja me huolehdimme, että se syntyy.

“Wakaru Consulting Oy:n ajatteluun kuuluu pelkän “Mission for Profit” -ajattelun sijasta verkoston kannalta olennainen “Mission for Purpose” -ajatus. Haluamme, että tekijää motivoi malli, joka palkitsee samalla kun koko verkosta hyötyy. Tekijä hyötyy kaikesta siitä mitä hän voi liiketoimintamielessä verkostoon tuoda: projekteja vailla tekijää, muita asiantuntijoita ja tietysti oman osaamisesta. Verkoston ansaintalogiikka luo sisäänrakennetun motivaation pitää huolta verkoston laadusta niin, että asiakkaamme voivat luottaa saavansa meiltä aina parhaan mahdollisen asiantuntijan.”

Matti Juvonen, toimitusjohtaja, Wakaru Consulting

Sovitaan tapaaminen ja käydään läpi mitä Wakaru Consultingin toimintamalli voi sinulle asiantuntijana ja konsulttina tarjota. Samalla kuulet lisää ansaintamallista ja avoimuuden periaatteista.