Wakaru Consulting 

 

Konsultille

Tarjoamme liiketoimintalähtöisten projektien ja hankkeiden tekijöille töitä!

Oletko hanke- ja muutosjohtamisen ammattilainen, jolla on ymmärrystä, innostusta ja asiantuntemusta jostain tietystä toimialasta tai teknologiasta? Uskotko että omaat näkemystä siitä, miten jonkun teollisuudenalan käynnissä olevasta murroksesta voi löytää mahdollisuuksia? Etsitkö toimeksiantoja?

Olet oikeassa paikassa!

Osaaminen ja taidot eivät katso ikää tai sukupuolta. Meitä kiinnostaa se, missä haluat olla hyvä ja minkälaisista tehtävistä innostut? Löydetään yhdessä vahvuutesi ja sille kohde asiakaskunnassamme!

Olennaista on, että sinulla on jo riittävästi kokemusta työelämästä ja olet tottunut vetämään niin pienempiä kuin isompiakin projekteja. Samalla sinulle on tarttunut matkaan jonkin alueen toimiala- tai teknologiaosaamista. Jos tunnistat itsesi ja toimiminen osana kasvavaa asiantuntijaverkostoa kiinnostaa, ota yhteyttä!

”Tekijämme on tyypillisesti työskennellyt eri toimialoilla, hän saattaa esimerkiksi osata ERP:n kuin omat taskunsa, hankkinut kattavan tietoturvaosaamisen tai tutustunut usean eri liiketoimintafunktion erityispiirteisiin. Usein omia taitoja pidetään vähän itsestäänselvyytenä, yleensä vasta kollegoiden tai asiakkaiden kanssa keskustellessa oma osaaminen ja kokemus alkaa hahmottua. Detaljitason osaamistakin tärkeämpää meille on löytää tekijöitä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä nähdä iso kuva. Etsimme ensisijaisesti niitä ’hyviä tyyppejä’, jotka tuntevat myös toisia kaltaisiaan vahvistamaan verkostoamme.”

Petri Väyrynen, toimitusjohtaja, Wakaru Consulting

Motivoiva, tasapuolinen ansaintamalli tavoitteellisessa yhteistyön ekosysteemissä.

Aidosti vuorovaikutteisen ekosysteemin avulla pystymme tehokkaasti hyödyntämään liiketoimintamahdollisuudet ja jakamaan saavutetun liiketoimintahyödyn oikeudenmukaisesti kaikille sidosryhmille – myös verkoston konsulteille.

Kevyt kustannusrakenne perustuu tehokkaaseen tapaan minimoida kaikki hukkatyö. Joustava resursointi mahdollistaa, että asiakas saa toimivan ja tehokkaan kokonaisuuden. Asiakas tilaa toimitteen ja me huolehdimme, että se syntyy
.

“Wakaru Consulting Oy:n ajatteluun kuuluu pelkän “Mission for Profit” -ajattelun sijasta verkoston kannalta olennainen “Mission for Purpose” -ajatus. Haluamme, että tekijää palkitaan samalla, kun koko verkosta hyötyy. Mallissamme tekijä saa etua kaikesta siitä mitä hän voi liiketoimintamielessä verkostoon tuoda: projekteja vailla tekijää, muita asiantuntijoita ja tietysti oman osaamisesta. Verkoston ansaintalogiikka luo sisäänrakennetun motivaation pitää huolta verkoston laadusta niin, että asiakkaamme voivat luottaa saavansa meiltä aina parhaan mahdollisen työsuoritteen.”

Petri Väyrynen, toimitusjohtaja, Wakaru Consulting

Ilmianna itsesi, ja sovitaan tapaaminen, jossa käydään läpi Wakaru Consultingin toimintamalli ja mitä se voi sinulle asiantuntijana ja konsulttina tarjota. Samalla kuulet lisää ansaintamallista ja avoimuuden periaatteista.