Wakaru Consulting 

 

Asiakkaalle

Kun hankkeesi tarvitsee vetoapua, tiedät keneen olla yhteydessä!

Wakaru Consulting on aito yhteistyöverkosto, jonka muodostavat riippumattomat konsulttimme ja muut liiketoimintakumppanimme. Olemme erikoistuneet liiketoiminnan muutoshankkeiden menestyksekkääseen läpiviemiseen sekä ICT- projektitoteutuksiin. Toimialasta riippumatta, voimme koko ajan kasvavasta verkostostamme tarjota luottamuksenne arvoisen tekijän.

Teemme parhaiden resurssien löytämisen teille helpoksi. Voimme tarjota myös hankkeessa tilapäisesti tarvittavaa erikoisosaamista joustavalla resursointimallilla tarpeen mukaan. Vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Sisältö- ja palvelualueisiimme kuuluvien liiketoiminnan muutos- ja kehittämishankkeiden keskeisimmät näkökulmat ovat yleensä

  • Muutosjohtaminen
  • Projekti- ja ohjelmajohtaminen
  • Teknologia-, toimintamalli-, sovellus- ja organisaatiomuutokset
  • Sulautumis- ja yhdistymishankkeiden integraatio ja transformaatio
  • Tiedon ja digitalisaation hyödyntäminen

Palvelumme keskiössä on liiketoimintalähtöisten suunnitelmien toimeenpano ja toteutus, sekä tulosten ja vaikutusten varmistaminen. Huolehdimme, että luotu strategia toteutuu. Tuemme ratkaisuvaihtoehtojen haarukoinnissa sekä jäsentämisessä ja tarjoamme käyttöönne toteutukseen tarvittavat voimavarat.

“Toimintamme tarkoitus – “Mission for Purpose” – on löytää ja tarjota asiakkaillemme tekijöitä, joilla on takanaan kosolti kokemusta projektien vetämisestä, substanssi- ja teknologiaosaamista ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kiinnitämme erityistä huomiota toimintamme laatuun ja kehitämme sitä koko verkoston ja asiakkaan näkökulmasta. Laadun ja tulosten varmistaminen on olennainen osa toimintalogiikkaa. Emme ole pelkkä CV-välittäjä.”

Matti Juvonen, toimitusjohtaja, Wakaru Consulting

Herättikö verkostomme teissä kiinnostusta? Erinomaista! Vaikkei tarpeenne olisi juuri nyt akuutti, tiedätte kenen puoleen kääntyä, kun tarvetta ilmenee. Sovitaan tapaaminen, niin kerromme lisää.