Wakaru Consulting 

 

Asiakkaalle

Kun hankkeesi tarvitsee vetoapua,ota yhteys!

Wakaru Consulting on yhteistyöverkosto, jonka muodostavat riippumattomat konsulttimme ja muut liiketoimintakumppanimme. Viemme menestyksekkäästi läpi yrityksesi liiketoiminnan muutoshankkeet sekä ICT-projektit. Voimme kasvavasta verkostostamme tarjota luottamuksesi arvoiset tekijät useille eri toimialoille.

Teemme parhaiden resurssien löytämisen asiakkaalle helpoksi. Voimme tarjota eri hankkeissa tilapäisesti tarvittavaa erikoisosaamista joustavalla resursointimallilla – vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Sisältö- ja palvelualueisiimme kuuluvat mm. seuraavat liiketoiminnan muutos- ja kehittämistoimet

  • muutosjohtaminen
  • projekti- ja ohjelmajohtaminen
  • teknologia-, toimintamalli-, sovellus- ja organisaatiomuutokset
  • sulautumis- ja yhdistymishankkeiden integraatio ja transformaatio
  • tiedon ja digitalisaation hyödyntäminen

Palvelumme keskiössä on asiakkaan liiketoimintalähtöisten suunnitelmien toimeenpano ja toteutus, sekä tulosten ja vaikutusten varmistaminen. Huolehdimme osaltamme, että yrityksessä luotu strategia toteutuu. Tuemme ratkaisuvaihtoehtojen haarukoinnissa sekä jäsentämisessä ja tarjoamme toteutukseen tarvittavat voimavarat.

“Toimintamme tarkoitus – “Mission for Purpose” – on tarjota asiakkaillemme tekijöitä, joilla on takanaan kosolti kokemusta projektien vetämisestä, substanssi- ja teknologiaosaamista sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kiinnitämme erityistä huomiota toimintamme laatuun ja kehitämme sitä koko verkoston ja asiakkaan näkökulmasta. Laadun ja tulosten varmistaminen mm. prosessin avaintavoitteita yhdessä seuraten on olennainen osa toimintalogiikkaa. Emme ole pelkkä CV-välittäjä.”

Petri Väyrynen, toimitusjohtaja, Wakaru Consulting

Ota yhteys ja sovitaan tapaaminen, niin kerromme lisää!