Wakaru voitti HAUS:n kilpailutuksen ITIL® -valmennuksista valtionhallinnolle

Palvelu- ja projektijohtamisen valmentamiseen erikoistunut Wakaru Oy on valittu toimittamaan valtion organisaatioille ITIL® -valmennukset vuoden 2024 loppuun asti. 

Wakaru on akkreditoitu ITIL® -valmennuksia toimittava yritys. Wakaru on myös Suomen ensimmäinen, joka tarjonnut kaikki ITIL® 4-valmennukset ja toimii näin alan pioneerina.

Kilpailutuksen kohteena oli seuraavat ITIL® 4-valmennukset:

  • ITIL® 4 Foundation
  • ITIL® 4 Create, Deliver and Support
  • ITIL® 4 Drive Stakeholder Value
  • ITIL® 4 High Velocity
  • ITIL® 4 Direct Plan and Improve
  • ITIL® 4 Digital & IT Strategy

Sopimuksen ennakoitu arvo sopimuskaudella (1.9.2021 – 31.12.2024) on 450000 €. Wakarun valmennuksista vastaa Lari Peltoniemi, joka kommentoi voittoa seuraavasti:

”Oman tuotekehityksen ja asiantuntijaosaamisemme takia valmennusliiketoimintamme on koronaan edeltävissä luvuissa, kannattavaa ja tämä valtionhallinnon valmennuksien kilpailutuksen voitto tärkeimmällä tuotealueellamme vahvistaa asemiamme entisestään.”

“On suuri ilo päästä luomaan arvoa yhdessä myös valtionhallinnon kanssa. Olemme tehneet paljon tuotekehitystyötä omilla kokeneilla valmentajilla ja tämän yhteistyön kautta tehty työ pääsee hyödyttämään suomalaista yhteiskuntaa myös valtionhallinnon osalta.”

Wakaru järjestää valmennuksia ketterästi lähi- ja etäopetuksena, sekä näiden yhdistelmänä. Wakaru on mahdollistanut näin koronan aikana myös jatkuvan oppimisen kaikille pandemiatilanteesta riippumatta.

Wakarun ITIL® -valmennuksiin voit tutustua lisää täältä.